sebastiw Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Chyba, że pierścienie są już zapieczone wtedy olej nic nie zmieni :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Jeździłem na 10W60 w Almerze zamula ten silnik przeokropnie! ! A jak filtry to Mann a nie oryginał z Filipin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Jeździłem na 10W60 w Almerze zamula ten silnik przeokropnie! ! A jak filtry to Mann a nie oryginał z Filipin. Knecht lub Bosch też są dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Knecht za Mannem Chińskiego Boscha nie polece nikomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Knecht za Mannem Chińskiego Boscha nie polece nikomu u mnie odwrotnie Knecht przed Mannem, a co teraz nie jest robione w Chinach lub na komponentach stamtąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Knecht też już traci formę. Montowałem parę dni temu filtr powietrza Knechta, wykonanie obudowy tragiczne, gorsze niż tani japanparts :-/ na szczęście wkład papierowy b. ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Nie zakupię niczego co ma wypisane Made in China !!! Ktecht zawsze był za za Mann ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Knecht też już traci formę. Montowałem parę dni temu filtr powietrza Knechta, wykonanie obudowy tragiczne, gorsze niż tani japanparts :-/ na szczęście wkład papierowy b. ładny. wymieniałem filtr powietrza na Knechta ale w tamtym roku i był jak najbardziej ok ale nie neguję że mogła się zdarzyć jakaś gorsza partia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 no reklamę mają dobrą, filtry też całkiem niezłe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Filtry bardzo dobre bo mają jakość a reszta to jakoś tam jest raz lepiej raz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi