primera22 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Witam Poszukuje mechanizmu przesuwania fotela kierowcy w Nissanie Murano z 2006 roku. U mnie zębatki się wytarły i nie da się przesuwać fotela. Na internecie nigdzie nie można tego znaleźć. Jeśli element już się pojawia, to tylko sam silnik bez mechanizmu, albo z uszkodzonymi zębatkami, więc mnie to nie interesuje. Pytałem w ASO, ale cena jest z kosmosu (4000!). Czy ktoś wie gdzie można taką cześć dostać? Będę bardzo wdzięczny z każdy kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adoptowany Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Czesc Mialem taki sam problem Kupilem na Allegro uzywany silniczek tylko dla tej bialej plastikowej treblinki. Kosztowalo to 100zl, z rozbitego auta. Szukalem prawie rok zanim znalazlem ale sie udalo:) Jak nie znajdziesz na Allegro to polecam ten link: https://www.amazon.com/G002-03-07-Nissan-Murano-Repair/dp/B00BKTJ8XK Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troix Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam.na e-bay.tam widziałem sam trybik.nie trzeba całego mechanizmu.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.