Gość kakol Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Mam pytanko: czy przycisk od centralnego zamka na drzwiach w nissanie N14(1994 r.) jest podświetlany, to samo jeśli chodzi o popielniczkę. Jeśli tak, to w jaki sposób dobrać się do tych zaróweczek bo u mnie nie działają!!?? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 ja mam tylko podswietlany przycisk od domykania szyby kierowcy ten ktorego nie trzeba trzymac reszta u mnie nie jest podswietlana a popielniczka jest podswietlana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KeriSR Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 dokładnie podświetlony jest tylko przycisk z napisem auto ,i nie sądze żeby Ktoś miał inaczej ze względu na konstrukcje tego paneliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek666 Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 U mnie nawet "auto" się nię świeci Widocznie żarówka zdechła, ale to drobiazg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr0m Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 A bedac juz przy podswietlaniach, ktore przelaczniki sie podswietlaja: - regulacja wys. swiatel (Tak) - potencjometr natezenia podswietlania deski rozdzielczej (?) - regulator polozenia el. lusterek (?) - wlacznik swiatel przecimgielnych - ten obok reg. el. lusterek (?) dokladniej gdzie jest zarowka podstwietla popielniczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KeriSR Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 --pot.natężenia świateł deski --tak --regul.lusterek --nie --włącznik światełprzeciwmgielnych--tak ,tyle że ten ostatni u mnie nie świeci,bo nie miałem juz żaróweczek,w tym od regulacji lusterek nie ma wogle żarówki więc... podświetlenie popielniczki jest jak by za nią musisz wyciągnąć nie tylko popielniczke ale i wykręcić jej mocowanie ,spójrz od dołu dwa wkręty,jeśli nie dasz rady to wkleje fotki,bo tłumaczyć to ja nie umiem a poza tym wymieniałem hurtem,mam nadzieje że wiecie że ten sterownik zscalony na drzwiach można wyjąć bez zdejmowania boczku tapicerki ja nie wiedziałem... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr0m Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 --pot.natężenia świateł deski --tak--regul.lusterek --nie --włącznik światełprzeciwmgielnych--tak ,tyle że ten ostatni u mnie nie świeci,bo nie miałem juz żaróweczek,w tym od regulacji lusterek nie ma wogle żarówki więc... podświetlenie popielniczki jest jak by za nią musisz wyciągnąć nie tylko popielniczke ale i wykręcić jej mocowanie ,spójrz od dołu dwa wkręty,jeśli nie dasz rady to wkleje fotki,bo tłumaczyć to ja nie umiem a poza tym wymieniałem hurtem,mam nadzieje że wiecie że ten sterownik zscalony na drzwiach można wyjąć bez zdejmowania boczku tapicerki ja nie wiedziałem... :wink: dzieki! tam tez ida te male zaroweczki ze sklepu elektronicznego? tez nie wiedzialem, ze mozna go wyjmowac bez rozkrecania drzwi; drzwi rozkrecalem z 12 razy zeby wyjac ten panel...jak zobaczylem jak gosc z serwisu go wyjal to oslablem a wlasnie, od tego odkrecania zauwazylem, tez ze w okolicy srubek puszcza tapicerka; macie jakis sposob by to przykleic czy cos innego zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KeriSR Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 aha te malutkie,tylko są tak dziwnie podwinięte stopki w taka gumową wsadkę maleńką i najlepiej jak są funkiel nówki nie śmigane he he ..bo inaczej torba,a co do tapicerki to nie zwróciłem uwagi w co sie wkręca ten wkręt,cholera ale pierdzie... ,zapewne siakis plasticzek to albo trzeba go wzmocnić s k l e i ć albo szersz wkręcik dać jak jest tylko wyrobiony mocniej :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.