zbyszekN15 Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Niedługo czeka mnie niestety naprawa skrzyni biegów (N15,1,4,1996). Proszę posiadających wiedzę w tym temacie o informacje: gdzie kupić, jakiego producenta (oryginały czy jakieś zamienniki), jakie typy i rozmiary oraz ile kosztuje komplet takich łożysk. Dziękuję z góry za odpowiedzi i liczę na ewentualne inne cenne rady mających doświadczenia w tym temacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Pogadaj z bercikiem, on się specjalizuje w temacie skrzyni do Nysek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manix Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 chciałem ci odpowiedzieć precyzyjnie więc przeszukałem tonę papierów i niestety nie mogę doszukać się faktury.mam tylko paragon więc podam ci ceny w japancars:1łożysko za 58zeta,2 za 44,i2za35zeta.pozdrowienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbyszekN15 Posted November 2, 2005 Author Share Posted November 2, 2005 Rozumiem, sorry za kłopot. Dziękuję i pozdrawiam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.