Gość Mrozu Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Witam. Coś mi szumi wewnątrz auta jak jade. Na początku myślałem,że to głośno chodzi wentylacja, ale to nie to, później myślałem,że to może woda w nagrzewnicy jakoś głośno przepływa,ale to również nie to a mi niestety skończyły się pomysły. Szum dochodzi z okolicy deski od strony pasażera. Czekam na info. Elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dami Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Nie przejmuj sie u wszystkich tak szumi :wink: Ten typ tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelinka Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Jest to dodatkowy wiatrak chlodzacy. Taki maly bonus ktory przeszkada (przynajmniej mi) podczas jazdy :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Jest to dodatkowy wiatrak chlodzacy.Taki maly bonus ktory przeszkada (przynajmniej mi) podczas jazdy :? EEEEEE :?: :?: :?: WTF jaki wiatrak...co niby on chlodzi? Nogi pasazera na forum 100NX Squad ktos pisal, ze uszczelka w okolicy schowka musiala sie zsunac dlatego jest ten oglos i ze naprawa trwa 5 min...nie wiem czy to prawda i tak tego nie slysze u siebie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelinka Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Jest to dodatkowy wiatrak chlodzacy.Taki maly bonus ktory przeszkada (przynajmniej mi) podczas jazdy :? EEEEEE :?: :?: :?: WTF jaki wiatrak...co niby on chlodzi? Nogi pasazera na forum 100NX Squad ktos pisal, ze uszczelka w okolicy schowka musiala sie zsunac dlatego jest ten oglos i ze naprawa trwa 5 min...nie wiem czy to prawda i tak tego nie slysze u siebie 8) I co uszczelka sama milknie po jakims czasie :?: Czasami sie zastanow po kiego piszesz posty, ktore ciebie nie dotycza, a poza tym sie najnormalniej na tym nie znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robertss Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 W mojej stówie w nogach pasażera pod wykladziną nie bylo takiej gumowej uszczelki, która zatykala jakiś fabryczny otwór pomiędzy kabiną a komorą silnika, efekt byl taki,że slychać bylo jak bym mial silnik z turbiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Dzięki wszystkim za sugestie. Jak tylko pogoda w niedziele pozwoli to zerkne i sprawdze wszystkie pomysły pokolei. Elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Jest to dodatkowy wiatrak chlodzacy.Taki maly bonus ktory przeszkada (przynajmniej mi) podczas jazdy :? EEEEEE :?: :?: :?: WTF jaki wiatrak...co niby on chlodzi? Nogi pasazera na forum 100NX Squad ktos pisal, ze uszczelka w okolicy schowka musiala sie zsunac dlatego jest ten oglos i ze naprawa trwa 5 min...nie wiem czy to prawda i tak tego nie slysze u siebie 8) I co uszczelka sama milknie po jakims czasie :?: Czasami sie zastanow po kiego piszesz posty, ktore ciebie nie dotycza, a poza tym sie najnormalniej na tym nie znasz. Ewelinko powiedz mi skoro ja sie nie znam to Ty pewnie tak-po co bylby wentylator kolo schowka? Czy wentylator szumi? robertss zajrzal tam i stwierdzil, ze jak zalozyl uszczelke to przestalo szumiec, wiec to chyba nie wentylator PS Post mnie dotyczy jesli nie zauwazylas jestem posiadaczem 100NX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelinka Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Po 1 to ja nic nie mowilam o "wentylatorze" po 2 powiedziales ze u ciebie nic takiego nie slychac, wiec konkluzja prosta: Skad mozesz wogole wiedziec o czym jest mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Po 1 to ja nic nie mowilam o "wentylatorze"po 2 powiedziales ze u ciebie nic takiego nie slychac, wiec konkluzja prosta: Skad mozesz wogole wiedziec o czym jest mowa? oki wyjasnij mi ten wiatrak. Ad2 Nie slychac tego u mnie a nie oznacza to, ze nie jezdzilem innym NXem niz swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość technotom Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Za to u mnie nie szumi tylko dzwoni(taki przerywany dzwięk) tez od strony pasazera,ale tylko wtedy jak mocniej wcisne gaz do podlogi jak lżej to nie.Gdy puszcze gaz to przestaje.Co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s900 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 zgadzam sie szum slychac z powodu braku gumowego krazka pomiedzy kabina a komora silnika troche powyzej nog pasazera a Twoj brzek wynika pewnie z tego samego tylko dodatkowo masz jakas poluzowana czesc pod maska ktora wibruje przy wiekszych obtotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 niestety ja mam tą zaślepkę nad nogami a i tak mi coś szumi:( ale już się do tego przyzwyczaiłem i mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaca30 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Witam wszystkich U mnie znowu jest tak, że jak sie rozpedzam to z z lewej strony kierownicy z wentylatorka wydobywa sie dosc glosny szum, jakby tam zaczynał sie krecic jakis wiatraczek a przeciez niema. Myśle że to powietrze sprawia ten szum ale jak i gdzie sie przedostaje nie mam pojęcia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi