kravczoo Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Czołem załogo! Przyszło mi dzisiaj zmierzyć się z wymianą żarówek świateł przeciwmgielnych przednich. I w tej materii chciałbym uzyskać jakieś rady od osób, które przez to przechodziły, albo wiedzą jak się do tego zabrać. Pierwszy krok wykonałem - nabyłem żarówki. Drugi również - obejrzałem auto z każdej możliwej strony, jednak za żadne skarby nie jestem w stanie znaleźć dojścia do żarówki. Gdybyście mogli opisać jak się do nich dobrać, byłbym dozgonnie wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Nie ma o tym w instrukcji do auta z tego co pamiętam przed liftem od dołu zderzaka jest jakiś otwór w który trzeba włożyć srubokret czy imbus by dostać się do halogeny czy żarówki ale nie pamiętam dokładnie wiem ze jest to opisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr29 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 W aucie przed liftem bez problemu można wymienic żarówki przeciwmgielne. Najlepiej jest to zrobić z kanału. Jezeli podniesiesz przod auta szybciej i sprawniej wymienisz. Nie ma mowy o zdejmowaniu zderzaka. W aucie po liście, nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.