DiakOn Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam. Życie mojego radia się kończy - muszę wymienić. Chciałem zainstalować multimedialną 'chińską' stację... niestety obecne wiązki do fabrycznego radia są zdecydowanie inne niż znane mi. Poniżej wstawiłem fotki (załączniki) . Czy są jakieś przejścia dot. anteny, radia, sterowania z kierownicy? dot. Path R51 2005r. z góry dzięki za wskazanie drogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Mi to wygląda na złącza jeszcze sprzed liftu odbiorników. Poszukaj adapterów z pierwszego X-Traila, może spasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Wtyczki uniwersalne (męskie) z kablami kupisz, pasują z xtrala i kaszkaja... z wtyczką antenową jest więcej zachodu, ja kupiłem standartowy wtyk antenowy i kable polutowałem do bolców z starej wtyczki. BO takowego przejścia nie mogłem w okolicy nigdzie nabyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiakOn Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Dzięki za wskazówki - udało się zakupić do xtraila - na fotce wygląda jak by miała pasować Z wtyczką antenową rzeczywiście ogromny problem - to jakiś temat widmo. Ciekaw jestem czy ktoś rozgryzł temat sterowania z kierownicy... radio niby ma funkcję uczenia się, ale żeby to działało pewnie trzeba to odpowiednio podłączyć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dooddie Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Dzięki za wskazówki - udało się zakupić do xtraila - na fotce wygląda jak by miała pasować Z wtyczką antenową rzeczywiście ogromny problem - to jakiś temat widmo. Ciekaw jestem czy ktoś rozgryzł temat sterowania z kierownicy... radio niby ma funkcję uczenia się, ale żeby to działało pewnie trzeba to odpowiednio podłączyć.... Cześć Sterowanie z kierownicy znajduje się w trzeciej kostce, na zdjęciach które umieściłeś to ta kostka najwyżej. Schemat kostki w załączniku, u mnie były to piny 25 (masa), 23 i 21 (klawisze), tylko że ja podpinałem je pod tablet. Pozdrawiam Dooddie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiakOn Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Cześć Sterowanie z kierownicy znajduje się w trzeciej kostce, na zdjęciach które umieściłeś to ta kostka najwyżej. Schemat kostki w załączniku, u mnie były to piny 25 (masa), 23 i 21 (klawisze), tylko że ja podpinałem je pod tablet. Pozdrawiam Dooddie No to super trop - a może dysponujesz jeszcze wskazówkami pod co podpiąć te przewody/piny 25/23/21 ? z radia wychodzą mi takie 'luźne ' przewody: załącznik. Już wiem że 'break' muszę podpiąć do masy - żeby móc puszczać Video na radiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 BACK - jak podasz 12V to stacja przełączy się na sygnał z kamery cofania. KEY2 - sterowanie z kierownicy - 2 magistrala AMP CON - +12V po uruchomieniu stacji aby włączać wzmacniacz ANT - +12V po uruchomieniu dla wzmacniacza antenowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dooddie Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 No to super trop - a może dysponujesz jeszcze wskazówkami pod co podpiąć te przewody/piny 25/23/21 ? z radia wychodzą mi takie 'luźne ' przewody: załącznik. Już wiem że 'break' muszę podpiąć do masy - żeby móc puszczać Video na radiu. Cześć W tym linku http://elektron.pol.lublin.pl/users/djlj24/studio24/kable/kable.htm masz sporo o radiach, kostkach ISO i wiele innych informacji. Powinieneś coś znaleźć, Ja z tego korzystałem. Pozdrawiam Dooddie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.