mysliwy2 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam Wszystkich Serdecznie Mam pytanko , cieknie mi zbiornik paliwa w Nissan Terrano II 2000 rok produkcji 2.7Tdi.Czy ktoś wie gdzie dobrze regenerują zbiorniki albo może od innego auta pasuje jakiś zbiornik , lub może ktoś robi nowe za nieduże pieniądze. Dziękuję bardzo za wszelkie pomocne rady. Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 ja założyłem z froty, poszukaj na forum to znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Jak coś to ja mam taki baniak niepotrzebny mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skotny Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Sprawdz dokładnie czy czasami nie cieknie z rurki metalowej co idzie od smoka.Ja od pół roku myślałem ze cieknie mi zbiornik a przegnila rurka z której kapalo na zgrzew zbiornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysliwy2 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dziękuję wszystkim za rady ,okazało się że moj znajomy zajmuje się robieniem zbiornikow paliwa do jachtów i mi go za grosze zregeneruje.Kilka telefonów i się udało.Nie ma to jak znajomosći i oczywiście wasze bezcenne rady.Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissterr Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Jak będziesz ze znajomym rozmawiał - spytaj go jeśli możesz - by zerknął na okolice baku i powiedział, czy w sensownych pieniądzach da radę dopasować do podłogi terrano 2 większy zbiornik, by zwiększyć zasięg auta. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 ... większy zbiornik, by zwiększyć zasięg auta. Hugh ma na to ciekawy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissterr Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Hugh ma na to ciekawy pomysł To czekam na info od Huberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal1990 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dziękuję wszystkim za rady ,okazało się że moj znajomy zajmuje się robieniem zbiornikow paliwa do jachtów i mi go za grosze zregeneruje.Kilka telefonów i się udało.Nie ma to jak znajomosći i oczywiście wasze bezcenne rady.Dziękuję i Pozdrawiam Dasz namiary na tego specjaliste. Potrzebuje żeby mi ktoś zbiornik do UAZ zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysliwy2 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witam Was Poinformuję was o wszystkim jak już będe po wizycie u niego, a bedzie to blizej swiat ponieważ teraz musialem wyjechac i wracam do Kraju po 15 grudnia i wtedy bede u niego to się o wszystko spytam.A co do dania namiarów to on robi zbiorniki paliwa do jachtów mi ten zbiornik zrobi grzecznosciowo ze względu na znajomość, a moze mi z nierdzewki nowy zrobi zobaczymy.Ale się spytam i dam znać napewno , ale proszę o cierpliwość Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal1990 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zatem dzięki i czekam, fotki tez by sie przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysliwy2 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam Was Właśnie znajomy odebrał ode mnie zbiornik, nie śpieszy mi się z nim tak więc myślę ze odbiorę go po Nowym Roku i wtedy zrobię zdjęcia i wam je udostępnię .A co do tel do niego to przy odbiorze z nim będę rozmawiał. Pozdrawiam i Wesołych Świąt Witam W poniedziałek lub wtorek odbieram zbiornik paliwa.Dam znać i zrobie zdjecia co zostało zrobione, i od razu wszystkiego sie dowiem odnosnie zrobienia zbiornika do UAZA. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi