bogola Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Może co poniektórzy się nie zgodzą lecz moim zdaniem dajcie sobie spokój z tą aktualizacją NC1, ja reż byłem na początku napalony, przyjechał facet zrobił j.polski, wgrał nową mapę wziął 250zł, i powiedział że co 2 lata aktualizacja za 50zł, on przysyła kartę a ja wysyłam mu starą do koperty wrzucam 50zł i poleconym priorytetem wysyłam. I ..., w tym roku zrobiłem aktualizację do najnowszej wersji ponieważ myślałem że coś się może zmieni na lepsze, a tu kupa, dalej to samo badziewie (według mnie). Ostatnio jechałem w długą i znaną mi trasę i mówię sprawdzę ją, włączyłem NC1 v10, i mapę na komórce google maps, google bije na potęgę tą nissanowską mapę - nie wieżycie sprawdźcie, lepiej kupić radio z androidem, albo jeździć ze smartfonem niż wydawać kasę na to badziewie. (Oczywiście to mój osąd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk_slawek Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawbuj Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Witam. Czy ktoś może podpowiedzieć jak zmusić lcn1 spolszczone menu do zassania polskiego lektora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyletant Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 TU MASZ WYJAŚNIONE JAK MIEĆ LEKTORA PO POLSKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawbuj Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 28 minut temu, dyletant napisał: TU MASZ WYJAŚNIONE JAK MIEĆ LEKTORA PO POLSKU Dzięki ale ta opcja nie działa u mnie. Cały czas mam angielskiego lektora. Podmieniłem wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyletant Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 (edytowane) Na karcie masz plik voice.sys. Ścieżka dostępu : cryptnav/cfg/voice/voice.sys Wrzucam ci tak wymodelowany, że u mnie navi gada po polsku (oczywiście najnowsze dostępne mapy v10 2020 sd2-GENH_EU_H.A v4 )TU MASZ PLIK "voice.sys" Z PODMIENIONYMI WPISAMI Edytowane 7 Lutego 2021 przez dyletant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroT Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 W dniu 15.01.2017 o 19:12, ziomal_84 napisał: Mała uwaga po wgraniu PL można mieć na jednej karcie SD np 16GB navi i muzyke taki bajer. Witam, czy muzyka (pliki mp3) muszą być w jakimś konkretnym folderze/"miejscu" na karcie, czy mogą być w dowolnym katalogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 W dniu 15.01.2017 o 19:12, ziomal_84 napisał: Mała uwaga po wgraniu PL można mieć na jednej karcie SD np 16GB navi i muzyke taki bajer. A jak to dokładnie zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gone66 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Tworzymy folder music w katalogu głównym i wrzucamy do niego mp3. Tak przynajmniej działa to u mnie w Touranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi