carbomer Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 pompa pracuje waha się przelewa masz natlenione paliwo jak w akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekS Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) ...."masz natlenione paliwo". Mógłbyś trochę jaśniej:) i co z tym można zrobić??? Edytowane 17 Lipca 2015 przez JacekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruchy18 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Witam wszystkich , pozwolicie że się podłącze pod post .Mam taki sam problem. Pompka przekorodowała a używaną dostać bez szans. Może ktoś z kolegów ma to chętnie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Raczej kup uniwersalną. Pisało o tym wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruchy18 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 No tak . Ale złożyłem wszystko z pominięciem pompki . Pali, jeździ - zobaczę jutro rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Bez pompki masz pół zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruchy18 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Dzięki, tak podejrzewałem , narazie zatankowany na full , zamówiłem pompkę jak dojdzie założymy. Nie mogę tylko nigdzie znaleźć parametrów oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 A kto to wie? Kup taką która gabarytowo będzie podobna. Reszta wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruchy18 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Zamówiłem w sklepie z pompami z Wrocławia - zewnętrzna pompa paliwowa do x trail t 30.Co prawda ma proste króćce (oryginał wygięte w dół) ale człowiek twierdzi że będzie dobra.Ciekawe jak złączka elektryczna. Co ciekawe nigdzie w necie nie spotkałem nawet zdjęcia tej pompy(mam ją wymontowaną) nic jakby była tylko w mojej nysce.Dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Każdy kto wymieniał posiłkował się zamiennikiem. Wtyczkę będziesz musiał przerobić, chyba że okaże się być takie samo gniazdo. Raczej wątpliwe, ale kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruchy18 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Daj znać jak wyszło i wrzuć fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Jej numer katalogowy to chyba 170408H800 lub 170408H80A i powinna wyglądać jak poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Substitution 170408H80A PUMP COMPL-FUEL cena 180,35$ 01.2007- 170408H800 PUMP COMPL-FUEL cena 257,90$ 09.2003-01.2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruchy18 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Czy to nie chore że pompka paliwa kosztuje 200 Pln a zamiennik nissana... no cóż w Polsce nowych dostępnych nie znalazłem tylko ebay niemcy i rosja. A w serwisie nissana 3 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (...) A w serwisie nissana 3 tys. A u araba oryginał za niewiele ponad 1000 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruchy18 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Wysłałem foto oryginału i numer katalogowy do pompy-paliwa wrocław. Obiecał że coś dobierze - mówił rozsądnie obaczymy co wymyśli. A dzięki thunder za foto zamienników, człowiek spokojniejszy że ktoś chce pomóc. A propo ta pompka występowała tylko w 136 km 2.2 dci czy jeszcze w innych modelach że taka cisza o niej w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 W benzynie jest inne rozwiązanie, bo pompa jest w baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruchy18 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Doszło takie cudo (foto) ciekawe tylko czy się sprawdzi.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalleanka Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Doszło takie cudo (foto) ciekawe tylko czy się sprawdzi.?20160302_091746.jpg Dziwne, bo na ich stronie http://www.pompa-paliwa.pl/pl/p/pompa-paliwa-zewnetrzna-NISSAN-X-TRAIL-2.2-DCI-NISSAN-XTRAIL-2.2-DCI-/4859 pompa wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruchy18 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Tak, ale nie mieści się ona nijak w miejsce przeznaczone do tego , a jest inna mniejsza gabarytowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 I jak, działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruchy18 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Dobre pytanie - pewnie działa, na pewno lepiej by działała gdybym ją założył. Narazie tankuje codziennie i hulam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Kurza twarz, na co jeszcze czekasz? Ja bym padł z nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruchy18 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Muszę się poprawić w nowym tygodniu temat będzie załatwiony 100 % (chyba) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi