Guest EB Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Posiadam W10 ale bez radia (ktoś je sobie zdemontował) Gdy przełączam kluczyk w stacyjce wysuwa sie antena. Powinna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gray5 Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 w 10 to niewiem niestety po takich nazwach jakie to auto , wiem jednak ze el anteny powinny sie chyba wysuwac jak wlaczasz radio, jezeli wysuwa sie jak wlaczasz stacyjke to znaczy ze plus sygnał antena bierze od stacyjki :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmdelphi Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Witam Gray5 ma racje, najprawdopodobniej na kostce do radia masz zrobioną zworkę pomiędzy sygnałem załączenia stacyjki i sygnałem wysuwania anteny. Pozdrawiam Delphi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EB Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Byłbym wdzięczny gdybyście powiedzieli mi jakie kolory mają te dwa kabelki -myślę, że w poszczególnych primerkach powinno być podobnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EB Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Byłbym wdzięczny gdybyście powiedzieli mi jakie kolory mają te dwa kabelki -myślę, że w poszczególnych primerkach powinno być podobnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kolter Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Sprawdz niebieski kabelek. O ile dobrze pamiętam u mnie on dawał napięcie na mechanizm antenki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.