dylson Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Od p11 nie bardzo bo jest inny rozstaw srub. Najprosciej bedzie zalozyc od 100nx/almera/sunny gti. Oczywiscie wymiana tarczy tez bedzie konieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal82 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Dzieki za odpowiedz,bardzo mi pomogles dylson,teraz tylko szukac i zakladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derebere Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 a ma ktos moze taki dziwny dzwiek jak zaciaga reczny ? tak jakby sie do konca nie zaciskal i lekko sie jeszcze auta chcialo posunac. dosc glosne to jest. czy to moga byc okladziny na dotarciu? jaki jest koszt zakupu tego i czy trudno to samemu wymienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ja miałem takie objawy jak mi padł cylinderek w hamulcu tylnim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_316 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Witam Panowie, lekko podczepię się pod ten temat bo mam małe pytanko - musze kupić klocki hamulcowe do mojej setki - pierwszy raz- bo kupiłem ją pół roku temu i zastanawiam się jakiej firmy wybrać te klocki ? Znalazłem Nipparts za 50,50zł i Ashika za 59,00zł ? Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z klockami tych firm ? które wybrać ? z forum wyczytałem że dobrym materiałem są też firmy Ferodo ale wiecie gdzie można kupić takie klocki w Warszawie ? Z góry dzięki za wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ja mam KASHIYAMA i sobie je chwalę. Słyszałem, że dobre są FERODO Premier i Lukas. Jak chcesz wyższą półkę to kup EBC GreenStuff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi