elmo_mc Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam Poszukuje gotowych podkładek ( dystansów ) pod górne sworznie, poniewaz kupiłem terrano w ktorym zawieszenie było dłubane i koła przednie schodzą się górą. Poszperałem troche w necie i doczytałem ze trzeba zastosować podkładki pod sworznie, problem w tym ze nigdzie nie mogę ich dostać, jedyne co znalazłem to na stronie hcd, jednak bez odzewu. Zna ktoś może jakiś kanał dostępu do owych podkładek? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_sl Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Jak trafiles na hcd tomdobrze trafiles. Hubert pewnie sie odezwie i posluzy dobra radą w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo_mc Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Ok, dzięki za odpowiedź, pozostaje cierpliwie czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Obejrzyj też tuleje dolnych wahaczy i miseczki drążka reakcyjnego ... Hubertowe podkładki owszem pomagają, ale jako uzupełnienie liftu zawieszenia (zwiększają zakres pracy zawieszenia i "poziomują" nieco g. wahacz pozornie go wydłużając przez co piasta powraca do pionu) ... jeśli drążki nie były zbytnio podkręcane a mimo to koła "odeszły dołem" to szukałbym przyczyny na dolnym wahaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Ok, dzięki za odpowiedź, pozostaje cierpliwie czekać. można napisać do mnie, nie trzeba czekać .... aż się pojawię na forum, ale że ja nie odpisałem na maila ? niemożliwe. Jak pisał lemmy do sprawdzenia dolne drążki, stan tulei gumowych ..wszystkich, podkładki regulacyjne przy ramie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhebel Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Witam wszystkich . Czy ktoś mi by mógł podać wymiary z rozstawami podkładek pod górny sworzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 No nie bardzo Odkręć wahacz i zmierz, po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.