Ryath Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 WITAM MANIAKÓW,zna ktos z was strony gdzie są pokazane sr20de, lub sr20det okolo 600 konne??jak zrobic taki motor?jakies foto?opis częsci?? dzięki za pomoc!! pozdrawiam ps:prosze bez OT, mam nadzieje ze każdy podejdzie do tematu powaznie!! TEMAT:SR20DE jak ZROBIC 500 AND MORE HP!!! http://www.npclub.com/bb/printthread.php?threadid=928 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 DZIEKI SZEFIE: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 mam kumpla ktory z infitini G20 wytargal cos kolo 400/500 konikow. postaram sie z nim skontaktowac i podam mu namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 DZIĘKI WAC-U, ON JEST POLAKIEM??NA GG SIE DOGADAM Z NIM?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 DZIĘKI WAC-U, ON JEST POLAKIEM??NA GG SIE DOGADAM Z NIM?? polak polak, on mi bedzie zakladal manuala, kolo zna sie na rzeczy i za to co robi moge gwarantowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 to na co jeszcze czekasz??gdzie priv z jego gg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 to na co jeszcze czekasz??gdzie priv z jego gg?? nei mam GG do niego 8) ale nagralem mu sie na seketarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 http://www.sr20forum.com/showthread.php?t=131982 Prosze GRE, tak jak obiecalem, znalazlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Nie mam wprawdzie zadnej stronki do dyspozycji - ale - czy nie lepiej zamiast mocno kombinowac, okreslicy wytrzymalosc czesci wewnetrznych silnika i dobrac pod to NOS?? Jezeli masz np. Korby ktore zniosa 400HP to dolozyc takie dysze podtlenku zeby bylo jakos blisko tego. No chyba ze chcesz tylko z samego turbo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Prosze konkrety same: http://www.nissanforums.com/showthread.php?t=4361&page=1 W skrocie masz opisane 5 upgradów od lajtowych 250koni do ponad 700, zasada jest banalna -większe turbo więcej mocy i do tego dochodzi całą sterta innych garzetów, podają ze do 400koni na kołąch ok. 450 moc silnika nie trzeba ruszać seryjnego dołu (nawet odprężać !!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 a co dop koni ktos wybiera sie szybciej na marsa niz nasa bo ja uwazam ze 200 to max na nasze najlepsze drogi :roll: no chyba ze furka tylko na 1/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 za takie trafne uwagi to dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 a co dop koni ktos wybiera sie szybciej na marsa niz nasa bo ja uwazam ze 200 to max na nasze najlepsze drogi :roll: no chyba ze furka tylko na 1/4 tak ,panu juz dziękujemy, po pijaku piszesz?200 starcza mam 268 i jakoś mi to nie nprzeszkadza a jaezdze 1000km tygodniowo :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Gre jak będziesz mieć 400 to też nie będzie ci starczało zapewniam cię juz teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 coobcio, nie wiem czy wiesz, a pewnie jeszcze nie , ale mocy nigdy za wiele, zawsze bedzie brakowalo. Ja juz sie nudze momentami... Dopiero jak na 5 biegu bedzie gubil trakcje bedzie wystarczajaco (czytaj `wiecej sie nie da wycisnac z SR20DET). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 coobcio, nie wiem czy wiesz, a pewnie jeszcze nie , ale mocy nigdy za wiele, zawsze bedzie brakowalo. Ja juz sie nudze momentami... Dopiero jak na 5 biegu bedzie gubil trakcje bedzie wystarczajaco (czytaj `wiecej sie nie da wycisnac z SR20DET). dobre dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZYBU Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 tylko że wtedy zaczyna się z trakcją walczyć...i dalej zabawa...4x4??? i tak w kółko.... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 tylko że wtedy zaczyna się z trakcją walczyć...i dalej zabawa...4x4???i tak w kółko.... :twisted: Aż pewnego dnia po nocnej walce z ulepszaniem swego auta schodzisz do garażu :shock: a tam jakiś Monster Truck lub Dragster :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi