eszi Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Panowie polutowanie pomoze na krótko, wynalazki typy klej ze srebrem itd."shit".Dwa otwory w odpowiednim miejscu,kawałk blaszki i nic tego nie ruszy.SPRAWDZONE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 a ja jak raz zalutowałem to smiga do dzisiaj. Jak sie dobrze zrobi to przezyje i lutowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość d.evil Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Odgrzewamy kotlecika;) Panowie - u mnie to samo - dotarłem do płytki - ścieżki wszystkie ok, tylko właśnie ta kupka popiołu na środku - wygląda jak resztki po rezystorze SMD. Wie ktoś jaka powinna być jego wartość? Bo na prawdę wolałbym uniknąć drutowania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Toomm25 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam użytkowników Primer! Jestem w Klubie od niedawna i już mam pytania do znawców tematu.W mojej primerce(p11 po liftingu-2001r. - 2,0 TD) muszę dokonać kilku uzupełnień. Po pierwsze klima, po drugie radio. Czy panel sterowania klimatyzacją z wersji angielskiej pasuje do wersji europejskiej ? Czy radio z "anglika" bez problemu zadziała w normalnej wersji primery ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam, Toomm25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Odgrzewamy kotlecika;) Panowie - u mnie to samo - dotarłem do płytki - ścieżki wszystkie ok, tylko właśnie ta kupka popiołu na środku - wygląda jak resztki po rezystorze SMD. Wie ktoś jaka powinna być jego wartość? Bo na prawdę wolałbym uniknąć drutowania;) 1ohm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi