Gość Andrzej G Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
degaar Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) Co nieco wiem o mikrze bo zamówiłem, siedziałem itd więc jak są konkretne pytania (normalne) to piszcie.. Swoją drogą jeśli ktoś się zastanawia czy brać Pulsar czy micre to mogę po cichu doradzić że lepiej micre bo pulsar niedługo na drodze nie zobaczymy... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Lutego 2017 przez degaar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
degaar Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Z tego co wiem to niedługo przestaną produkować Pulsara Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 (edytowane) Strider - czyli będziemy mieli auta "krótkoseryjne" - perełki dla koneserów. Warto zwrócić uwagę na filmie który pokazał nam Edi, na 4'10" - miejsca z tyłu to cieniutko w porównaniu z Pulsarem. No ale te 39 cm różnicy w długości, musi być kosztem czegoś W każdym razie, ja bym się nie zamienił na nową Micrę, chociaż nadwozie ma ładne ... i gdybym dzisiaj miał się przymierzać do kupna auta, wybrałbym Pulsara. Edytowane 19 Lutego 2017 przez Andrzej G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Andrzeju bo przestrzeń w niej taka, z przodu Makra z tyłu Mirka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackyX Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 @degaar Czy na pewno chodzi o Pulsara? Nissan zapowiadał już w tamtym roku i potwierdza w tym, że wiosną 2017r zniknie z europejskiego rynku, ale model Note ze względu na słabą sprzedaż i wejście nowej Micry. Nie wierze aby pozbyli się dwóch modeli w jednym czasie tym bardziej, że raczej nikt nie wspomina o takich planach, czas pokaże Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
degaar Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Dokładnie note i micra znika a wchodzi nowa większa micra. O Pulsarze słyszałem i raczej to prawda ale nie wiem dokładnie kiedy. Pulsar się słabo sprzedaje niestety Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Lutego 2017 przez degaar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 To Tiida i Cube dłużej gościli na salonach jak świeżutki Pulsar i Note .. A Pulsar już miał lift, tylko nie tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) W życiu się tyle nie dowiedziałem, co od tej babki Na tym filmie widać sporo zmian w porównaniu z naszymi Pulsarami. Zobacz m.in. na lokalizację gniazd AUX i USB w kabinie Edytowane 20 Lutego 2017 przez Andrzej G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Tak uszu się nie odrywa od tak ciekawego opowiadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackyX Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Sporo wiadomości i to szczegółowych o "mikrusi" ale niestety po hiszpańsku (translator sporo pomoże) Podane wyposażenie, dane techniczne ceny poszczególnych wersji i pakietów co wiadomo nie przekłada się na ceny polskie, ale jakieś światło rzuci na to, jakich cen dodatków możemy się spodziewac, jesli ktoś zainteresowany przejrzeniem to http://www.cochesyconcesionarios.com/acabados/Nissan/Micra-Tekna.html Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Tak przeglądam Wasze posty i się zastanawiam - czy w j.polskim nie szukacie wiadomości? Nieoficjalnie krążą wieści, że cennik nowej Micry zacznie się od 47 tys. zł. http://www.auto-swiat.pl/testy/nissan-micra-podaza-za-moda-pierwsza-jazda-test/fnwz01 http://moto.trojmiasto.pl/Tak-wyglada-nowy-Nissan-Micra-n110000.html http://www.motofakty.pl/artykul/nissan-micra-v-tak-sie-zmienil.html http://autokult.pl/28620,zupelnie-nowy-nissan-micra-wreszcie-w-segmencie-b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackyX Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 czy w j.polskim nie szukacie wiadomości? ... szukamy, szukamy i znamy ale oficjalnych cen nie znajdziesz w żadnym polskim tekście (narazie), więc ten zachodni cennik daje jakies porównanie ile może np: kosztować pakiet ledy, metalic itd, drożej nie będzie a że nieoficjalne ceny krążą to raczej zgadula, powiem nieoficjalnie, że zaczną się niżej niż te 47tys . Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mike12345 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Zobaczcie ile kosztuje nowe Clio, przeciez to to samo, wiec cena bedzie podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Czyli ~ 42 400 zł - 99 400 zł Pewnie na dniach się okaże ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
degaar Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Mogę śmiało powiedzieć że miejsca w środku dużo więcej niż w poprzedniej mikrze. Jakoś wykończenia też dużo lepsza... W razie pytań można pisać Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 I też ma znaczek plackaty Fajna owszem....ale to już nie ta Micra , do której byliśmy przyzwyczajeni ....do żabci, micruska, takiej troszkę paskudy Ta wygląda jak "wszystko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Taaa Macra z przodu a z tyłu siatka z zakupami ...................mikra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Mogę śmiało powiedzieć że miejsca w środku dużo więcej niż w poprzedniej mikrze. Jakoś wykończenia też dużo lepsza... W razie pytań można pisać Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Masz może porównanie z Clio? W sumie to prawie bliźniaki, jeśli tak to czy w Nissanie jest zauważalnie więcej miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mike12345 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Jakosc wykonczenia fajna ale na zdjeciu to wersja chyba za 100tys.;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polonus Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Jakosc wykonczenia fajna ale na zdjeciu to wersja chyba za 100tys.;-)Jak to na premierach choć ja wolałbym bez tej skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
degaar Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) To jest wersja która ja zamówiłem. Będę miał za ok 3 tyg więc wtedy napiszę coś więcej... Czy więcej miejsca niż w Clio to nie wiem, nie mam porównania ale czytałem że więcej... Ta wersja +Led lampy kosztuje ok 70 tys zł (w przeliczeniu) Skóra to kwestia gustu chyba.. Siedziałem w kilku wersjach i ze skórą jest naprawdę premium. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Marca 2017 przez degaar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Bardzo fajna, tylko żal, że straciła "niepowtarzalność" zarówno k11 jak i k12 miały to...coś. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 ... "niepowtarzalność" zarówno k11 jak i k12 miały to...coś. ... z paskudy Teraz to taki Pulsar w wersji mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Mini z tyłu za plecami kierowcy, bo z przodu poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi