Gość rudy Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Hej.Jeżdżę PRIMIERA 2.0 diesel.Zauważyłem dzisiaj jakiś przeciek w okolicy pompy wtryskowej(prawdopodobnie ropa).Nie mogłem namierzyć dokładnie miejsca przecieku,ale pod pompą było mokro.Zajżałem pod spód , zobaczyłem że wachacze są wilgotne i troszkę podwozia. :cry: Może ktoś miał podobną sytuację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 mi tez wyciekała ropa z pod pokrywy kupiłem w serwisie uszczelkę za 20 zł i wymieniłem... jest zzzz pół roku narazie ok przy tej wymianie może sie przestawić śruba od dawki paliwa mi sie lekko przestawiła, troche kopcił i musialem wyregulować ps. mi ciekło z dwóch boków pompy zobacz skąd Tobie wycieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rudy Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Dzięki ,pocieszyłeś mnie troszkę.Byłem w warsztacie i za 2 dni się okaże co to jest.Oby uszczelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 powiedz ile od Ciebie wzieli w warsztacie bo jak ja dzwoniłem o wymiane uszczelki to powiedzieli ze dojdzie regulacja i stówka - dwie moze kosztować bez cześci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.