Guest rudy Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Hej.Jeżdżę PRIMIERA 2.0 diesel.Zauważyłem dzisiaj jakiś przeciek w okolicy pompy wtryskowej(prawdopodobnie ropa).Nie mogłem namierzyć dokładnie miejsca przecieku,ale pod pompą było mokro.Zajżałem pod spód , zobaczyłem że wachacze są wilgotne i troszkę podwozia. :cry: Może ktoś miał podobną sytuację? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest heineken72 Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 mi tez wyciekała ropa z pod pokrywy kupiłem w serwisie uszczelkę za 20 zł i wymieniłem... jest zzzz pół roku narazie ok przy tej wymianie może sie przestawić śruba od dawki paliwa mi sie lekko przestawiła, troche kopcił i musialem wyregulować ps. mi ciekło z dwóch boków pompy zobacz skąd Tobie wycieka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rudy Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Dzięki ,pocieszyłeś mnie troszkę.Byłem w warsztacie i za 2 dni się okaże co to jest.Oby uszczelka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest heineken72 Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 powiedz ile od Ciebie wzieli w warsztacie bo jak ja dzwoniłem o wymiane uszczelki to powiedzieli ze dojdzie regulacja i stówka - dwie moze kosztować bez cześci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.