pulsarus Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam , mam prośbę o pomoc w określeniu co to i z czego kapie , od jakiegoś czasu mam notorycznie małe plamki oleju pod samochodem zlokalizowałem z czego leci tylko nie mam pojęcia co to jest stojąc z przodu auta leci z dołu chłodnicy z pierwszego przewodu od lewej a dokładnie kapie z aluminiowej rureczki na którą nachodzi gumowy wąż , pytanie czy tę aluminiowy przewód można wymienić gdzie szukać czy to jest olej ze skrzyni ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Kolego na poczatku sprawdz poziom oleju w skrzyni i w silniku, bo bedziesz nastepny co sie skarzy ze skrzynia bez powodu padla i ze cvt to syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulsarus Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Poziom mam pod kontrolą , nie wiesz gdzie mogę dostać ten króciec złączkę żeby wymienić tan uszkodzony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafiq Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 U mnie kapało chyba z tego rozdzielacza http://allegro.pl/chlodnica-rozdzielacz-oleju-murano-z50-w-wa-czesci-i6087936189.html# , wymieniłem i spokój. Nie wiem czy o tym piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkar Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 To jest chłodnica, a nie rozdzielacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafiq Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 To jest chłodnica, a nie rozdzielacz. no właśnie już nie pamiętam dokładnie, ale faktycznie to chyba chłodnica,rozdzielacz jest mniejszy i właśnie z jego aluminiowej rurki leciał olej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulsarus Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Witam mi ostatnio właśnie leci olej z tej chłodniczki ( acz nie do końca chłodniczki bo w moim samochodzie jest tylko ta dolna część góra zamiast radiatora jest przykryta płaską blaszką ) stąd moje pytanie czy można to jakoś doszczelnić leci mi z pod tej blaszki czy nie powinno być jakiejś chłodnicy do oleju skrzyni ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.