sebek31 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam. Potrzebuję pomocy szczeliła mi półoś napędowa lewa, zamówiłem jedną nie pasuje, teraz drugą prawie taka sama ale liczna zębów się nie zgadza ta ma 26 a ja potrzebuje 29 od skrzyni. Już w domu mam dwie i teraz nie wiem jaką kupić w serwisie mi powiedzieli że już takich nie produkują i nie da się sprowadzić. jeśli ktoś bedzię mi mół pomoć z gory dziekuję. do takiego auta potrzebuje: . Nissan Primera 2002r 2,2Di YD22DDT nr. nadwozia SJNBEAP12U0005570. orginalna cześć montowana było o nr. 39101AV611. Mam już połos od 2,2dci A teraz kupiłem 2.2Di przed liftem taka sama ale nie zgadza się liczba zebów. pomocy znalazłem takie coś: Ilość zębów, obręcz ABS: 44Uzębienie zewnętrzne od strony koła: 27Uzębienie zewnętrzne od strony mechanizmu różn.: 29Średnica pierścienia uszczelniającego [mm]: 56Długość [mm]: 613Strona zabudowy: oś przednia, z lewejTyp skrzyni biegów: MT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijus Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 mam ten sam model silnika rok 2002 pół oś też lewa mi strzeliła kupiłem tą http://allegro.pl/polos-lewa-nissan-primera-p12-2002-2007-2-0-2-2d-i6270041165.html?no-rwd=1 i pasowało A najlepiej podjedz do mechanika ja razem z nim wybierałem pół oś na allegro bo u niego w hurtowaniach nigdzie nie było i to co znaleźliśmy to była jako jedna nowa do tego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek31 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Dzięki Matijus, zamówiłem mam nadzieję że będzie taka jak w opisie bo z gościem nie ma kontaktu i będzie pasowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.