Gość B12 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 wtedy wyłaczysz świece jak silnik będzie już równo chodził. To jest niebezpieczne. Wcześniej czy później zapomni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jest , jak ma zapomnieć to musi zostać przekaźnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 czy zrobiłeś już ten silnik ? i czy to coś dało ? Niestety wszystkie gwiazdy na ziemi wskazują - oczywiście spece od gowic też - mam pękniętą głowicę na 1 cylindrze pomiędzy zaworami - na drugim cylindrze jest już rysa.... gość z Łomianek zaśpiewał ok 800 zeta za naprawę ...... chyba go podpale ... tzn samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciemniak Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 mam problem z odpaleniem nowe świece przekażnik nie daje prądu na świece nie wiem czy to wina przekaznika podobno jest jakiś czujnik na przekażnik zegar po włączeniu zapłonu zatrzymuje się w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość et Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Niestety wszystkie gwiazdy na ziemi wskazują - oczywiście spece od gowic też - mam pękniętą głowicę na 1 cylindrze pomiędzy zaworami - na drugim cylindrze jest już rysa.... gość z Łomianek zaśpiewał ok 800 zeta za naprawę ...... chyba go podpale ... tzn samochód No to nic przyjemnego, teraz dopiero doczytałem że Tobie dymił na czarno ? czy tak ? bo mi na biało, poza tym jeździ normalnie, tylko przerywa po uruchomieniu jak jest zimno przez parę sekund. Ciągle zagadki z tym samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 mam problem z odpaleniem nowe świece przekażnik nie daje prądu na świece nie wiem czy to wina przekaznika podobno jest jakiś czujnik na przekażnik zegar po włączeniu zapłonu zatrzymuje się w połowie ciemniak przy stacyjce jest czujnik ktory po wlozeniu kluczyka daje "+" na komputer, a ten dopiero daje prąd na przekażnik, a ten dalej na świece. Jeśli ten "+" ze stacyjki nie pojdzie do komputera to swiece nie beda sie grzaly ale kontrolka na desce rozdzielczej normalnie sie zapali i zgasnie po jakims tam czasie. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi