JACKO29 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 No nie działa.U niektórych działa tylko jako funkcja Start-stop,a u mnie(przynajmniej tyle wiem) działa jako SS i kontrola alarmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgadzam się że powinna być sygnalizacja niedomkniętej klapy silnika ale nie ma, czym to jest spowodowane, licho i nissan wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriel Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Czy tylna kanapa posiada czujniki, zajętego miejsca? Bo dzisiaj przewoziłem znajomych i nie zapieli pasów i nic nie pikało hmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Jest kontrola zapięcia pasów z tyłu, pokazuje zapięcie na wyświetlaczu,ale piszczy tylko przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Czy tylna kanapa posiada czujniki, zajętego miejsca? Bo dzisiaj przewoziłem znajomych i nie zapieli pasów i nic nie pikało hmmm? Nie będzie pikało,tylko wyświetli się sygnalizator niezapiętych pasów na tylnym siedzeniu.A w tedy do Ciebie należy wyegzekwowanie zapięcia pasów z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriel Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 @Jacko a gdzie podczas jazdy ja to widzę ten sygnalizator, chyba ślepy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Zaraz na początku jazdy,a później sam zniknie,jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 W trakcie jazdy jak ktoś odepnie pasy - też się pojawi obrazek z czerwonymi kropkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriel Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Mam pytanie w podłokietniku w schowku, są takie dwa miejsca dla mnie mocno nie zrozumiałe. Czy może ktoś rozgryzł ich przeznaczenie: https://goo.gl/photos/9HXT3CA9yn7EGHGC8 Po prawy dolny róg jakieś okrągłe zagłębienie? Góra środek wpust prostokątny dość płytki Może ktoś poradzi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 hmmm,mam już kilka lat to wozidło,ale nigdy jakoś nie nurtowało mnie to zagadnienie Ciekawe,może ktoś coś wykombinuje co projektant miał na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Jeden na monety, drugi na kartę stałego klienta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Miejsce na płytę CD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Może na lizaka kulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Mam pytanie w podłokietniku w schowku, są takie dwa miejsca dla mnie mocno nie zrozumiałe. Czy może ktoś rozgryzł ich przeznaczenie: https://goo.gl/photos/9HXT3CA9yn7EGHGC8 Po prawy dolny róg jakieś okrągłe zagłębienie? Góra środek wpust prostokątny dość płytki Może ktoś poradzi, Niektórym wydając samochód dawali wino i czekoladki - a Tobie boroku nawet instrukcji nie dali.. ;-( Miejsce na wizytówki, monety (np do parkometru), na dnie wypustki do trzymania pudełek na płyty CD (takie coś z czego kiedyś puszczało się muzykę). 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (takie coś z czego kiedyś puszczało się muzykę). Doooobre .....!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpazner Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Odgrzewam! Radio / stacja Nissan connect, czy da się jakoś ustawić żeby nie wyłączało się po otwarciu drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Nie ,tak samo jak nie da się tego ciulstwa wyłączyć na stałe,ot taka niedźwiedzia przysługa Nissana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpazner Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Eh no szkoda dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 10 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Można jedynie zrobić czarny ekran z wyświetlaną na środku godzną. Ale włączenie wstecznego i tak przełącza obraz na czas manewru na widok 360' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Antena jeden kabel - przewód szary to wiadomo - antenowy . A drugi? pytam pod kątem podłączenia anteny CB pod antene fabryczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Hmmm w antenie jest wzmacniacz - więc może zasilanie wzmacniacza? Nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Obstawiam, że wzamacniacz. Odłącz i zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Podejrzewam, że ten cienki przy szarej wtyczce to zasilanie wzmacniacza, którego płytka jest podobno w tej czarnej kopułce a ten drugi to pewnie przewód do navigacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpazner Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Podpiąłem kamerkę pod "zapalniczkę" i wygląda na to, że kamerka cały czas nagrywa nawet po zgaszeniu silnika. Czy tak powinno być? Czy powinienem się przejmować możliwością rozładowania akumulatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi