Tross Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Witam posiadam Nissana Sunny N14 Van 92r. Chciałbym zrobić mu remont i go sprzedać ale jest problem Nie chce być nie uczciwy i robić progi na piankę i tone szpachli tylko chce mu samemu wymienić progi Chciałbym samemu ponieważ nie chce wkładać w to auto dużo pieniędzy, dając go do blacharza Posiadam migomat itp. wszystko co jest potrzebne do spawania, naprawy itp. Tylko jest problem że nie mogę znaleźć progów do mojego auta i pytanie jest takie Czy od jakiegos sedana, hatchback'a moge wspawac i czy bedzie pasować ? Czy lepiej samemu zrobic progi ukształtować metal i zrobić progi ? Co sądzicie ? Nissan Sunny Van 2.0d 1992r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Obawiam się że będziesz musiał kupić trochę blachy i zainwestować w kowadło Będzie bardzo ciężko coś dostać Prędzej silnik niż blacharkę. Może lepiej nie sprzedawaj, tylko oddaj na złom Zaoszczędzisz sobie czasu i pieniędzy. To taka moja opinia, ale jeśli ktoś z zapałem i żyłką renowatora powie że się da, to trzymam kciuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tross Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Obawiam się że będziesz musiał kupić trochę blachy i zainwestować w kowadło Będzie bardzo ciężko coś dostać Prędzej silnik niż blacharkę. Może lepiej nie sprzedawaj, tylko oddaj na złom Zaoszczędzisz sobie czasu i pieniędzy. To taka moja opinia, ale jeśli ktoś z zapałem i żyłką renowatora powie że się da, to trzymam kciuki Dzięki za rade Złomować nie chce bo autko może jeszcze komuś posłużyć przez parę lat I tak chyba nic tylko muszę się brać do roboty i zrobić progi Jeszcze raz Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 To bierz się do roboty Skoro masz zapał i czas, to działaj Zawsze to kawałek historii, bo takiej N14 to raczej nie spotka nikt na drodze. Może jakieś fotki z pracy wpadną na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tross Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 To bierz się do roboty Skoro masz zapał i czas, to działaj Zawsze to kawałek historii, bo takiej N14 to raczej nie spotka nikt na drodze. Może jakieś fotki z pracy wpadną na forum Fotki Będą tylko niech się ociepli bo jeszcze wnętrze muszę przejrzeć i powymieniać lub zregenerować różne części bo nie grzeje mi na wyłączonym silniku nwm czy tak powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Fotki Będą tylko niech się ociepli bo jeszcze wnętrze muszę przejrzeć i powymieniać lub zregenerować różne części bo nie grzeje mi na wyłączonym silniku nwm czy tak powinno być Co masz na myśli? Na wyłączony silniku nie będzie grzało, chyba że nie o tym mowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tross Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Co masz na myśli? Na wyłączony silniku nie będzie grzało, chyba że nie o tym mowa. Aaa dobra dzięki bo chciałem w zimę coś porobić w wnętrzu autka ale było za zimno ale właśnie mnie zastanawiało czy nie powinien być silnik włączony by się grzał ale teraz to już jestem pewny że musi być uruchomiony Dzieki Wielkie Ale pompa paliwa po 1 roku stania i nie odpalania sie zapowietrzyła Ale jak już zrobię wszystko wewnątrz jak i na zewnątrz to zajmę sie silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Aaa dobra dzięki bo chciałem w zimę coś porobić w wnętrzu autka ale było za zimno ale właśnie mnie zastanawiało czy nie powinien być silnik włączony by się grzał ale teraz to już jestem pewny że musi być uruchomiony Dzieki Wielkie Ale pompa paliwa po 1 roku stania i nie odpalania sie zapowietrzyła Ale jak już zrobię wszystko wewnątrz jak i na zewnątrz to zajmę sie silnikiem Dasz radę Pospawaj, byle nie było zimno, a co do odpowietrzenia pompy... damy radę. Daj tylko znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tross Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Dasz radę Pospawaj, byle nie było zimno, a co do odpowietrzenia pompy... damy radę. Daj tylko znać Dzięki ok Tak Wracam do tego że zdj z naprawy nissana bedę wstawiać tutaj : FB:https://web.facebook.com/pg/%F0%9D%95%AE%F0%9D%96%9A%F0%9D%96%98%F0%9D%96%99%F0%9D%96%94%F0%9D%96%92-%F0%9D%95%B2%F0%9D%96%86%F0%9D%96%97%F0%9D%96%86%F0%9D%96%8C%F0%9D%96%8A-Custom-Garage-202140593599736/about/?ref=page_internal I pytanie czy tutaj na forum jest gdzies miejsce gdzie bede mogl wstawiac jakies zdj z naprawy ? Edytowane 25 Lutego 2017 przez Tross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Załóż temat w Sunny i pakuj focie + opis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tross Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Załóż temat w Sunny i pakuj focie + opis ok Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi