GodISmE Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Miałem poprzednio w MPS-ie Advan Sport - bardzo fajnie i pewnie się na nich jeździło i nie schodziły za szybko - mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Ja mam obecnie yokohama advan sport. Fajne oponki ale następne biorę właśnie toyo t1 sport na probe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Pirelli P Zero mam na sprzedaż jakby co: 225/45/18 (7mm) i 245/45/18 (5mm). Najlepsze opony do tego auta na drogę - sztywna ściana, nie siada w zakrętach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Posiadam Toyo Proxes T1-R 225/40/19 + 245/40/19 i mogę śmiało każdemu polecić, przy czym nie użytkuję samochodu na torze, a do zwykłej codziennej czasem wariackiej jazdy sprawdzają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ja w tych advanach powyrywałem bieżnik jeżdżąc po ulicach, nie wiem jak... ale gumy było dużo i poszły na śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianaerox0219 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 A ja porównam Uniroyal Rain sport 2i michelin pilot sport 2, jazda tylko po miescie i wolna i szybka, zdecydowanie na plus dla Michelina, przyczepnosć bez porownania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Nie dziwi mnie to, jak kiedyś jeździłem na motocyklach to tylko na Michelinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 A dunlopy SP sport 01? Bo mam akurat w super cenie od znajomego newki prawie przez pół ceny, jezdził ktoś tak z czystej ciekawości ? Bo czytam wiele opinii że trochę słabo kleją i się szybko ścierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Jak super cena to bierz i się nie zastanawiaj, najwyżej upalisz i kupisz inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Nie wiem czy super, 1500 za 4 sztuki -245 i 275, mają tylko jeden minus 2014 rok prod ale nie używane, ktoś pod zetke zamawiał i się rozmyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Jak dobrze były składowane to nie ma to większego znaczenia. Wolałbym nieużywane z 2014 niż używane z 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi