JACKO29 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Jest ktoś z okolicy Sosnowca,kto miałby chęć i chwilkę czasu na test zestawu do podnoszenia maski??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Jacku, sprawdź PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Tak.odpisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Mam i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tippo Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Kurcze , 23go jechalem przez Sosnowiec :/ masz juz jakis patent do sprzedania online?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Berater ma,ale jeszcze troszkę testujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Testy są już w fazie końcowej beta, czyli wszystko działa. Chodzi o dopieszczenie szczegółów. Nie czekając na ostatnie testy, demonstruję działanie, bo warto. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIKO Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Witam i Szacun za inwencję, ja też tak bym chciał i do tego podświetlane. Można prosić o szczegóły może fotki mocowania albo noc siłowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 No cóż,na filmie masz mocowanie,a siła siłownika to 240N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 ja też tak bym chciał i do tego podświetlane. Dodaj jeszcze nagłośnienie z dźwiękiem starej, skrzypiącej szafy i będzie czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinero Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 podoba mi się... chętnie skorzystałbym z dokładniejszych wskazówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Skrzypiącą szafę można nagrać na pendriva podłączyć radio do klapy i jest dźwięk, światełko to żaden problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinok Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 JACKO czy już można u Ciebie kupić gotowca do T31? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki2300 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 JACKO czy już można u Ciebie kupić gotowca do T31? przyłączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Jeszcze pracuję nad jednym uchwytem.Dam znać jak będzie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tippo Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) Jeszcze pracuję nad jednym uchwytem.Dam znać jak będzie gotowe. :D Edytowane 24 Marca 2017 przez Tippo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Blisko,coraz bliżej Prace zakończone.Uchwyt pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Potwierdzam. Gra i bucy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki2300 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 jaki jest koszt takiego zestawu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tippo Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Mam w sowim t31 juz zalozone, polecam robote kolegi, w stosunku do kosztow rewelka. Pasuje idealnie bez zadnej rzezby, silowniczki moglyby byc nawet ciut slabsze, spory zapas mocy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Ten zapas przyda się w zimie. Jest duża różnica w charakterystyce pracy siłownika miedzy -20 a +30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuchos Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Jestem zainteresowany zakupem takiego zestawu do T31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 To wal do Jacka na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotman007 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Ja również chętnie bym nabył taki patent jeśli mieści się to w jakiś ludzkich kosztach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi