Gość KeriSR Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 ...osobiście lub też z kumplem mechanikiem?Chodzi o to że z serwisówki wynika że od góry powinny iść dwie nakrętyki ,tzn,jedną widać po otwarciu maski wkielichu druga powinna być pod tymże .U mnie jest tylko jedna i coś stuka w amorku tak jak by był wadliwy,rozebraliśmy to w mak i cholera wie o co chodzi...Amortyzator z JC :cry: ,na dodatek na pewno nie do ABS bo nie ma gdzie przewodu od tego przypiąć.Jakiś partak przekładał i coś żle zrobił czy amorek do bani?Wszelkie sugestie mile widziane,że JC to lipa to wiem he he :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Zdejmowałem toto latem ale tylko jedną widziałem nakrętkę. Pomiędzy mocowaniem dla sprężyny a główką gdzie sie przykręca amorek jest oczywiście łożysko (jeżeli mówimy o przodzie). Amorek wyjmij i sprawdzaj "na sucho" jak jest zużyty to odrazu widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KeriSR Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 amorek działa oki,tylko że jest minimalny luz i tłucze mi to u góry rozebraliśmy to w pył i wychodzi że amorek jest wadiwy ....no ja też mam jedną ale z rys., serwisówki no sam już nie wiem jutro rozbieram jeszcze raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slimak Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Witam a co bedziesz robił ze starymi moze byś mi je sprzedał przeciesz i tak bedziesz je wywalał ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KeriSR Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 zabawa nie przyniosła rezultatu ale amorki muszą zostać póki co, :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.