Dejna86 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem nissana x trail t31 po lifcie. Mam problem odnośnie kontrolki Check engine, a mianowicie wogole nie świeci przy przekreconym zapłonie, a silnik odpala normalnie. Czy ktoś spotkał się już z takim problemem ? Dodam, ze na komputerze nie wykazuje żadnego błędu. Prosilbym o jakieś rady co należałoby sprawdzić. Z gory dziekuje za odpowiedzi. P.S Patrzylem po bezpiecznikach i nie moge znalezc check engine , na pokrywie nie jest opisane ktory to bezpiecznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 spalona żarówka, jak scaner się łączy i nie ma błedów to jedyne wytłumaczenie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejna86 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 spalona żarówka, jak scaner się łączy i nie ma błedów to jedyne wytłumaczenie, Dziękuję za odpowiedz tez o tym myślałem ale potrzebowalem potwierdzenia. Pozdrawiam a jest możliwość sprawdzenia to jakimś przyrzadem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Już sprawdziłeś, skaner się łączy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.