Gość Czarq Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Antena powinna działać także przy wyłączonym ogrzewaniu. To co widać na zdjęciu to najprędzej będzie "zwykły" separator napięcia, zabezpieczenie żeby radia nie sfajczyć. Włączenie/wyłączenie ogrzewania szyby nie powinno mieć wpływu na jego działanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość momopole Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 witam mam pytanie czy nie ma ktoś na sprzedaż anteny do N14 ?? działającej niedawno kupiłem "słoneczko" i oczywiście sprzedający mi nie powiedział, ja nie zwracałem uwagi a antena się nie chowa :/ dzwoniłem do poprzedniego właściciela i mnie uświadomił (oczywiście przy sprzedaży zapomniał) że była ona złamana i zamontował jakąś tam ze szrotu na "sztukę" antena odbiera ale jest nie estetyczna i chciałbym albo oryginalną lub jakiś zamiennik (chodzi mi o zamiennik w stylu "bacika") tylko właśnie nie wiem jaki ten zamiennik ma być :/ na allegro nie ma ani takiej ani takiej :/ z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Najlepiej bedzie jak poszukasz po szrotach orginalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi