leon46 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Dzięki za odpowiedzi. Dostałem info z centrali nissana, że zaktualizują dopiero w drugiej połowie października...Kicha z tymi mapami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixmusic Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Nie kicha tylko kroja klientów jak chcą bo więdzą że to koszta i ot cała filozofia.Gdyby było tak kolorowo zapewne nie robili by ludziom pod górę .A tak płać i płacz,Standard polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley777 Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Witam... Posiadam Nissana z 2015r i karta jaka siedziała w slocie wygląda tak jak na zdjęciu i teraz moje pytanie... Czy wyżej wspomniane karty, które ktoś oferował z nowymi mapami mianowicie ""Nissan Connect 3 Europe V4" podejdą pod moją oryginalną radionawigacje? Nie żebym miał mega ciśnienie na zmianę tego, tym bardziej że osobiście przeważnie stosuje "GoogleMap" z telefonu, nie mniej jednak jeśli ktoś miałby coś sprawdzonego i w jakiejś dobrej cenie to czemu nie. Zdjęcie karty którą obecnie posiadam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk53 Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 W dniu 13.07.2019 o 18:33, Stanley777 napisał: Witam... Posiadam Nissana z 2015r i karta jaka siedziała w slocie wygląda tak jak na zdjęciu i teraz moje pytanie... Czy wyżej wspomniane karty, które ktoś oferował z nowymi mapami mianowicie ""Nissan Connect 3 Europe V4" podejdą pod moją oryginalną radionawigacje? Nie żebym miał mega ciśnienie na zmianę tego, tym bardziej że osobiście przeważnie stosuje "GoogleMap" z telefonu, nie mniej jednak jeśli ktoś miałby coś sprawdzonego i w jakiejś dobrej cenie to czemu nie. Zdjęcie karty którą obecnie posiadam: Też kiedyś taką miałem, aktualnie mam NC 3 v4, samoróbka. Bez problemu wszystko działa. Jest dużo opisów jak to zrobić, lub można kupić gotową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 15 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 W dniu 13.07.2019 o 18:33, Stanley777 napisał: Posiadam Nissana z 2015r i karta jaka siedziała w slocie wygląda tak jak na zdjęciu i teraz moje pytanie... Czy wyżej wspomniane karty, które ktoś oferował z nowymi mapami mianowicie ""Nissan Connect 3 Europe V4" podejdą pod moją oryginalną radionawigacje? Tutaj zamieściłem bezpośrednio ze strony Nissana szczegółowy wykaz aut, do których jest przeznaczona najnowsza na chwilę obecną karta Nissan Conect 3 Europe v4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Tak jak Andrzej używam 3 V4 jest więcej dróg i wszystko śmiga bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koala106 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Jakby ktoś potrzebował karty v4 najnowszej, to posiadam - w razie czego pw - zakup na wyjazd na wakacje, ale zmiana planów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley777 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 No i elegancko, wszystko w temacie Także stałem się szczęśliwym posiadaczem karty z aktualnymi mapkami. Śmiga wszystko idealnie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Do LCN1 już wyszły nowe karty na 2020r CONNECT LCN1 Europe - V10 więc niedługo powinny się pojawić również do NC3 Edit. No i wczoraj jeszcze Nissan nie oferował nowych map do NC3, a dzisiaj w ofercie Nissana już sąNissan 3 Europe v5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixmusic Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) Nissan Connect 3 v.5 Zgodność:Nissan Pulsar (ab 2014) - C13 Nissan QUASHQAI (ab 2013) - J11 Nissan Note (ab 2015) Nissan JUKE (ab 2014) Nissan Micra (ab 2015) Nissan X-TRAIL (ab 2015) - T32 Navara (ab 2015) Kto chętny pisać PW cena niezmienna 180 zł !!!! dla pierwszej 10 chętnych i wysyłka GRATIS !!!! Edytowane 7 Lutego 2020 przez mixmusic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 @ mixmusic Jeżeli już wystawiasz ofertę, to zrób to rzetelnie, bo atrakcyjna cena to nie wszystko. Zgodnie z danymi kart NC3 Europe V5 zaprezentowanymi w oficjalnej ofercie Nissana Nissan Nawigation , a przedstawione przez Ciebie listy zarówno kompatybilności z samochodami, jak i objętego obszaru są "ździebko" rozbieżne. O ile różnice w kompatybilności mogą wynikać z faktu, że Nissan rozbił niektóre auta na roczniki (Pulsar, Juke, Navara ...), o tyle różnica w pokryciu map, to 6 państw, już nie wspomnę o Holandia/Netherlands. Oto dane kart NC3_v5 przedstawione bezpośrednio w ofercie Nissana obszar objęty mapą u Ciebie to 29 państw, a Nissan podaje 35. Żeby sprawa była dla wszystkich oczywista, proszę o potwierdzenie, czy dane zawarte w Twojej ofercie pokrywają się z zawartością i kompatybilnością zaprezentowaną na stronie Nissana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixmusic Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) Zgadzam się z Toba Andrzeju i nie zrobiłem tego umyślnie wystawiając ofertę ale przyznaje że mogłem wstawić opis bacząc na stronę Nissana w obecnej chwili, a tego nie zrobiłem. Jest to moja wina do czego się przyznaję. Więc masz tu w zupełności rację co przyznaję i jeśli wprowadziło to kogoś w błąd to przepraszam ze swojej strony Edytowane 6 Lutego 2020 przez mixmusic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Czyżbym był pierwszy z nową kartą ? @ mixmusic - dzięki. Zawartość prod_info.txt Cytat 289672;13.01.2020 15:35:28;2;PowerSoftware;2.0.2.15;SFSD016GL3BM1TO;;15nm MLC;Hyperstone S8;16GB;schwarz Po włożeniu do navi - karta odpaliła bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 A tam pierwszy też mam włożyłem ale nie testowałem niemniej wydaje się wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Ja też mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stillG Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Posiadam i ja i żadnych różnic na razie nie widziałem ale jeżdżę dopiero 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixmusic Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Zainteresowanych - informuje że pozostało juź kilka sztuk.Jeśli ktoś chętny - PISAĆ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koala106 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Mam do sprzedania 2 ostanie sztuki - Cena 180 z przesyłką - w razie czego PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatger Opublikowano 3 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Mam pytanie do Forumowiczów, którzy wymieniali już mapy w serwisie w ramach gwarancji : - czy oddanie dotychczas posiadanej mapy jest warunkiem uzyskania nowej mapy ? Sprawa ta mnie interesuje, ponieważ bo zgubiłem mapę, którą dostałem razem z kupowanym w lutym 2020 Juk' iem (pojazd z 2019 r.) Mapa zginęła, gdy wyjąłem ją ze slotu nawigacji aby spisać dane do korespondencji z dealerem. Zaginiona mapa to : MAP DATE E 8 618 012 204 280471 25920 4KJ0D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiatger Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 W dniu 3.06.2020 o 22:24, wiatger napisał: Mam pytanie do Forumowiczów, którzy wymieniali już mapy w serwisie w ramach gwarancji : - czy oddanie dotychczas posiadanej mapy jest warunkiem uzyskania nowej mapy ? Niestety, nie doczekałem się odpowiedzi na to pytanie - czyżby nikt nie wymieniał mapy w ramach gwarancji ? Znam już odpowiedź z autopsji - dostaje się nową mapę bez potrzeby oddawania poprzedniej. Moja walka z Nissanem o nową (darmową) mapę zakończyła się sukcesem i jestem już posiadaczem mapy: Nissan Connect 3 Europe V5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert525 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 W dniu 15.07.2019 o 20:39, wilk53 napisał: Też kiedyś taką miałem, aktualnie mam NC 3 v4, samoróbka. Bez problemu wszystko działa. Jest dużo opisów jak to zrobić, lub można kupić gotową. Witam, Mógł bym prosić o jakiś link jak wykonać samoróbkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominikzw Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Witam Mam pytanie czy wiecie może czym różni się wersja: Nissan Connect 3 LCNKE V.5 Europe 2020 od Nissan Connect 3 Europe-v5 ? dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 10 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 2 godziny temu, dominikzw napisał: Mam pytanie czy wiecie może czym różni się wersja: Nissan Connect 3 LCNKE V.5 Europe 2020 od Nissan Connect 3 Europe-v5 ? Na to pytanie raczej nie znajdziesz odpowiedzi (albo ja jej nie znam), natomiast TUTAJ na górze z prawej wchodzisz do menu, tam wybierasz auto / rocznik które Cię interesuje i zobaczysz wiarygodne informacje jakie oznaczenie nosi najnowsza karta do pojazdu który wskazałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 (edytowane) W dniu 12.08.2020 o 23:05, robert525 napisał: Witam, Mógł bym prosić o jakiś link jak wykonać samoróbkę No też zrobiłbym sobie sam, gdybym wiedział co, gdzie i jak... Oczywiście chodzi o NC3 v5. Można o wskazówki prosić? Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez melonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebulka Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Kwiecień minął czy jest nowa wersja mapy? Musiał bym w maju zmienić w ramach Nissan care. Ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi