Gość Miras___ Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Mam pytanko. Moj samochodzik sie dławi na dwojeczce jak dodaje gazu :cry: Co moze byc tego przyczyna? Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Mam pytanko. Moj samochodzik sie dławi na dwojeczce jak dodaje gazu :cry: Co moze byc tego przyczyna? Pozdrowionkaw sensie ze dajesz gaz do oporu i czujesz ze w pewnym momencie szarpie? Jesli oto chodzi to nie ma problemu taki urok gaznikowcow, wlacza sie druga gardziel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 A może poprostu jest jeszcze zimny silnik i przy dużym obciążeniu silnika (np. drugi bieg i dość mocno uchylona przepustnica) mogą pojawić się takie objawy szczególnie teraz gdy rano już jest poniżej 0 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miras___ Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 oto chodzi wlasnie ze daje gaz a on szarpie. To dobrze ze nie mam czy sie martwic Bo juz myslalem ze jest cos nie tak. Dzieki wielkie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 w temacie na pierwszej stronie każdy pisze że to aparat zapłoowy, świece i inne takie. wiec jak to w koncu jest? chyba to niemożliwe zeby wszystko bylo ok jeśli ja mu daje gazu powiedzmy przy 3tys rpm a on zamiast przyspieszac to zamula, potem nagle sie budzi i ciagnie ostro do przodu, kolejny bieg i znowu to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Może sie podlewa i dlatego jak mu dajesz buta to najpierw łapie muła a potem juz jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Mrozu, na to wygląda jakby mial za dużo paliwa. Teraz przejechal 600km z v-max 80km/h na 5 biegu bo mam do roboty uklad kierowniczy wiec moze jak po naprawach dostanie troche batów to zacznie chodzic normalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Jeśli to gaźnikowiec to sam sie nie ustawi, trzeba podjechac do kogoś na analizator spalin i go ustawić. Pogadaj z "Gościu" jeśli jeszcze robi w gazowni to może Ci pomoże, bo ma analizator w robocie i za piwko pewnie ustawicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Mrozu, ok dzieki za info :-) Dowiem sie jeszcze o świece w tym autku, moze nie ma iskry zeby przepalic tą wache ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.