Porez Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) Poza wszechobecną rudą to auto ma jeden minus - jest fwd. Co by nie spamować za dużo - wczoraj ogarnąłem automatyczne światła korzystając z poradnika Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 12 Maja 2017 przez Porez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) A ja dziś uwolniłem mój pojazd od filtra dpf. Uprzedzając uwagi ortodoksyjnych ekologów, w czasie hamowania po operacji, podczas skrajnego butowania, nie puścił nawet bączka. Edytowane 12 Maja 2017 przez berater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 A ja dziś uwolniłem mój pojazd od filtra dpf. Uprzedzając uwagi ortodoksyjnych ekologów, w czasie hamowania po operacji, podczas skrajnego butowania, nie puścił nawet bączka. Normalne.Ten silnik jak jest sprawny to i bez filtra trzyma normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado_KR Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Został przyciemniony tył x-traila 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 o i to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Się ma takie Z zewnątrz "nic widać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado_KR Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Raz, że nic nie widać, dwa, bezpieczniej przy rozbiciu szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rademenes Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 A ja zrobilem komputer pokladowy ze starego tabletu i modułu do obd2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 I nic się nie pochwalisz co i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) siedzac na wsi, z nudow odswiezylem fotele zestawem Colourlock Soft a ze skory mam w dobrym stanie, dzialanie mialo raczej charakter profilaktyczny w zasadzie powinienem uzyc jeszcze Colourlock Leder Protector ale uznalem ze ma dzialanie dosc podobne do Versiegelung i odpuscilem, w zamian nasaczylem kawalek skory 'skorzana esencja' (pierwsza fotka), powiesilem ja na lusterku i powialo luksusem ; ) pozdrawiam Edytowane 10 Lipca 2017 przez borge 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Przydałoby się takie odświeżanie w moim Kamazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troix Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 No to już chyba wiem co będę robił w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crith Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Super bo od wczoraj właśnie szukam czegoś do pielęgnacji skóry i co Borge jesteś zadowolony z tego specyfiku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 @Crith, w zasadzie tak, nie spodziewalem sie jakis spektakularnych efektow bo fotele mam w dobrym stanie, skory jakby odzyskaly swoja fakture specyfik kupilem poniewaz jest rekomendowany na 'kosmetykaaut.pl' przez uzytkownikow a szczegolnie dobre efekty osiagali ci co mieli mocniej zmeczone fotele (wersja Strong) gdybym mial wybierac ponownie to chyba bym kupil osobno Soft Clean do czyszczenia i Leder Protector (podobno nieco natluszcza skory) zamiast Leder Versiegelung (tworzy film zabezpieczajacy przed wycieraniam i daje ochrone UV), miekka szczotke i mikrofibre pewnie wiekszosc ma w domu ww. to oczywiscie specyfiki przeznaczone do skor gladkich i licowych, jesli ktos ma zamsz, nubuk, welur, skóry anilinowe, tkaniny, skóry perforowane, alcantare czy eko-skóry powinien zapoznac sie z tematem jesli bedziesz mial jakies watpliwosci to wejdz na strone 'colourlocka', jest tam nr telefonu, zwykle odbiera p. Lukasz, zawsze na spokojnie wytlumaczy i doradzi pozdrawiam c.d. wiejskiej nudy ; ) szyba umyta Ludwikiem, oczyszczona glinka (medium), zmyta IPA, zaaplikowany Rain-X (od srodka wyczyszczona Autoglym Fast Glass, rowniez zapobiega parowaniu) szyba oczyszcza sie juz od predkosci 60-70 km/h dzis jechalem c. 70 km po A1, wycieraczek nie wlaczalem (efekt nie jest spektakularny z uwagii na szybkosc i niezbyt silne opady ale dziala ; ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Umylem. Wywoskowalem. Odkurzylem i wytrzepalem filtr kabinowy. Ide po piwo. To dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Polerka meguiarsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 coroczny przeglad techniczny, Pan Diagnosta byl mile zdziwiony stanem porownalem stany licznikow, przez rok przejechalem 5662 km, sprzedajac kiedys auto bede musial podkrecic licznik c. 200 000 km do przodu, zeby kupujacym nie burzyc stereotypow ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Jak tylko do kosciolka i powrot do domu to pewnie tyle wyjdzie wszystkim Ja mam blisko do "roboty" -jakies 15 km i wydawalo mi sie, ze moje 10-12 k rocznie to malo, ale mozna mniej? Mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapek Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Ja mam blisko do "roboty" -jakies 15 km i wydawalo mi sie, ze moje 10-12 k rocznie to malo, ale mozna mniej? Mozna 2km do pracy i... ~30k km rocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Widocznie często wpadasz do domu, w ciągu dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Kontrola podstawą zaufania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 coroczny przeglad techniczny, Pan Diagnosta byl mile zdziwiony stanem porownalem stany licznikow, przez rok przejechalem 5662 km, sprzedajac kiedys auto bede musial podkrecic licznik c. 200 000 km do przodu, zeby kupujacym nie burzyc stereotypow ; ) Nie podkręcaj, a jak będziesz sprzedawał to daj znać, byle nie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) To jest dizel, nowy nie gwarantuje spokoju...hello... Gdyby był na zupę już bym grillował Borgu, czy chce czy nie. Tymczasem kolejny rok 3 oferty: https://allegro.pl/kategoria/x-trail-ii-2007-2014-249732?order=m&rodzaj-paliwa=Benzyna Jest tam jeden z Krakowa piękny, niestety okratowane 150 tysi przebiegu.... Edytowane 21 Października 2017 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Wyremontowałem Całe Serce QR20DE, kwota przyjemności, 3400zł ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 A ja zrobiłem zdjęcie... i wystawiłem na konkurs ... koszt, hm... niewielki za to jaka satysfakcja - mam pewne 3 miejsce a może będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi