Belliash Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Witam, Zastanawiam sie nad kupnem Qashqai (I) z rocznika 2011-2013, ale wiele zalezy od wymiarow bagaznika. Nie potrafie znalezc takich informacji w sieci - jedynie pojemnosc 410l. Czy ktos z klubowiczow moglby mi powiedziec jakie wymiary po podlodze ma bagaznik w tym Nissanie? Pozdrawiam Nikt nie znajdzie chwili i nie poratuje wymiarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) jasne... każdy już biegnie na dół i mierzy, bo Ty 15minut temu zadałeś pytanie... ogarnij się to po pierwsze, a po drugie naucz się korzystać z google'a... tam wszystko jest Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez maniujr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belliash Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Po pierwsze, temat zalozylem 14 kwietnia, wczoraj odpowiedzialem na niego i zaktualizowala sie data, a posty zostaly automatycznie polaczone. Po drugie, googlalem juz w tym temacie i jezeli chodzi o pojemnosc bagaznika, to znalazlem jedynie informacje iz ma 410 litrow. Nigdzie nie ma podanych jego wymiarow. Takze wyluzuj troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Czy takie wymiary od qq+2 Tobie wystarczą? Od zwykłej wersji mogę później zrobić tyle, że mam podłogę nieco wyżej, bo butla z gazem pod nią siedzi. Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez horte 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belliash Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Czy takie wymiary od qq+2 Tobie wystarczą? Od zwykłej wersji mogę później zrobić tyle, że mam podłogę nieco wyżej, bo butla z gazem pod nią siedzi. Napracowales sie nad tym rysunkiem. Serdecznie dziekuje. Jezeli to nie bylby problem, to bede wdzieczny jezeli moglbys mi jeszcze podac wymiary od zwyklej wersji - wystarczy mi tylko glebokosc i szerokosc od nadkola do nadkola (czyli te wymiary, ktore w QQ+2 maja 970x1100). Jeszcze raz serdecznie dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 W krótkim qq wymiary które Cię interesują, to głębokość 830 mm ( mierzone na boku, bo na środku jest pewnie 3 cm więcej) oraz szerokość 1100 mm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belliash Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Wielkie dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Proszę bardzo. Mam nadzieję, że dzięki moim pomiarom uda Ci się podjąć decyzję dotyczącą kupna qq. Aha... tak dla ścisłości. Pomiary byłby robione w qq (I). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belliash Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Oczywiscie ze tak. bardzo mi pomogles. Wyglada na to, ze spokojnie moge sie interesowac QQ (I). Zamierzam kupic auto z roku 2011-2013, ale I wersje. Aktualnie mam Grande Punto i jest zdecydowanie za maly. Ostatnio powiekszyla mi sie rodzina i sie nie miescimy. Nie mowiac juz o tym, ze do bagaznika nie da sie nawet wsadzic wozka dzieciecego - ani wzdluz, ani w poprzek. Z tego co napisales wynika, ze wozek powinien sie zmiescic wzdluz, a obok niego powinno zostac jeszcze miejsce na jakies torby lub inne rzeczy. Bede teraz szukal autka z silnikiem 1.6dCi 130KM. Raz jeszcze dziekuje za poswiecony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Mialem Qq 1generacji przez 8 lat. Podaje wymiary szerokosc miedzy nadkolami x glebokosc na srodku x wysokosc do półki: 110@85@48=450 litrow Na nowego X zamiast na QQ2 zdecydowalem sie poniewaz wymiary sa nastepujace 103@90@53(61)=490(560) gdzie wysokosci do rolety 2wie poniewaz sa 2 poziomy. Jak widac QQ1 jest szerszy niz T32. Ale za to posiada przesuwana kanape o 18 cm. Polecam QQ byl super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi