Gość Mrozu Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=70336864 Witam. Mam pytanko czy ktoś już tego używał, bo zastanawiam się czy nie kupić sobie takiego zestawu na przednia ośke, ale nie wiem czy nie uszkodzi mi to sprężyn. Czekam na info Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=70336864Witam. Mam pytanko czy ktoś już tego używał, bo zastanawiam się czy nie kupić sobie takiego zestawu na przednia ośke, ale nie wiem czy nie uszkodzi mi to sprężyn. Czekam na info Pozdro mozna sie jedynie zabic na takich klamrach. Wyobraz sobie na zakrecie jakby Ci taka puscila...lepiej jedz do kowala niech Ci przytnie sprezyny jesli chcesz miec tanim kosztem, chociaz to tez nie jest jakies super roziwazanie, ale przynajmniej(jesli sprezyny sa w dobrym stanie) powinno byc bardziej bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 podpisuje sie w pelnie pod powyzszym postem, a dotego mozna takie "klamry" nabyc w kazdym lepszym sklepie typu praktiker za pewnie jakies 2zeta za sztuke... kolejny sposob na tuning a'la allegro... pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość microlot Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Takich to odrazu powinni zamykac za (nie)umyślne spowodowanie zagrozenia zdrowia lub śmierci :!: :!: :!: :!: qr** ktos chyba musi miećwglad w te akcje i niszczyc cos takiego w zarodku :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Klema tak szybko nie pusci - o wiele prędzej pęknie sprężyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacbar Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 u mnie we firmirmie używa sie tego do wiązania lin stalowych wyciągarek w samochodach ciężarowych, to grosze kosztuje a ktoś próbuje nabić frajerów w butelkę. na pewno nie nadaje się to do sprężyn resorów. kamikaze może by kupił ale nie za 26 zł bo w "agromie" takie szekle są tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 kupuj a wymienisz sprezyny szybciej niz myslisz :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 dzieki bardzo za odpowiedz. Poprostu kupilem auto z nowymi sprezynami z przodu i troche nieladnie to wyglada wzgledem tylu a nie mam narazie kasy na sprezyny obnizajace i szukam jakiejs alternatywy. A gdzie szukac kowala? On je obetnie czy sklepie na goraco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saki Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 daruj sobie coś takiego, chyba, że ci życie nie miłe. Ludźmi, którzy sprzedają takie rzeczy powinien sie prokurator zająć. Bo równie dobrze to sobie te sprężyny sznurkiem od snopowiązałek związać i taki sam efekt będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabis Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Ale te wynalazki często stosują w cc 700 kolego co jakiś czas to kupuje zamiast sprężynki kupić z tym że on tym bolidem 60 km/h nie przekracza, jeden wielki badziew pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi