gray5 Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 heja jak dostać sie do dmuchawy micra k10-92r , nalecialo lisci (strasznie wkurzające bo co jakis czas cos wylatuje do srodka auta , i brzeczy niemilosiernie: :evil: dzieki za pomoc :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość profes Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 załóż filtr z pończochy 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 3 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 ok ok załoze , ale jak wyjąć te denerwujące liście??? :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEBCIO17 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Witam wszystkich na forum. Mam proble z dmuchawą nawiew wieje mi tylko na 4 predkosci na 1,2,3 nie daje oznak życia.Co moze byc tego przyczyną i jak to naprawic.Aha i jeszcze jedno czy u was też ze srodkowych kratek wieje tylko zimne powietrze?? Dzieki za odpowiedz!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Witam wszystkich na forum. Mam proble z dmuchawą nawiew wieje mi tylko na 4 predkosci na 1,2,3 nie daje oznak życia.Co moze byc tego przyczyną i jak to naprawic.Aha i jeszcze jedno czy u was też ze srodkowych kratek wieje tylko zimne powietrze?? Dzieki za odpowiedz!! A jaką masz micrę? O dmuchawach jest dużo na forum, akurat nie w micrach, ale myślę że to ten sam problem (płytka - styki). Ze środkowych wieje tylko zimne powietrze. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość profes Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 gray5: jeśli nie chcesz rozbierać plastików to spróbuj zdjąć tylko schowek. za nim jest takie jakby kolanko z klapką do włączania wewnętrznego obiegu powietrza. o ile dobrze pamiętam, to przy niewielkim wysiłku dałbyś radę to zdemontować i od prawej strony dostać się do dmuchawy. przy okazji w tym miejscu można założyć siatkę czy po prostu rajstopę. mi kiedyś wpadła do dmuchawy właśnie ta klapka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEBCIO17 Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Mam nissana k10 i jak ktos wie to jak naprawic tę dmuchawe w jaki sposób sie tam dostac z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.