TESTER 1956 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 No widzisz ilu chętnych do pomocy a już chciałaś rezygnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hybenka Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Dziękuję za cenne info. Spróbuję zdemontować panel i dostać się do tych naklejek. Radio w załączniku A propos mojego modelu auta to nissan almera 1.5 kat n16 z 2004 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mike12345 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 To jest clarion, to nie pomoge, jak spiszesz te numery to jest forum koddoradia.pl to podadza kod jesli maja w bazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Jestem w trakcie ogarniania tematu a pomaga mi OsobaNN Dobrze trafiłaś - z jego pomocą na pewno osiągniesz sukces . Wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hybenka Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) Udało się dostać do naklejek. Nie rozumiem tylko dlaczego po odliczeniu 17M pokazało możliwość wpisania kodu po czym po ponownym włączeniu radia zaczęło odliczanie od 60M? Normalne to jest czy coś nie tak z tym radiem? Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez hybenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Kod do radia na prv przesłałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hybenka Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Widziałam.Serdecznie dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel82 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Mam ten sam problem ktos moze pomoc rozkodowac radio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel82 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Moge o pomoc moje radio zostalo zblokowane.. proszs o kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco20005 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Też miałem problem z brakiem kodu do radia. Pomógł mi NISSAN Poland. Wystarczy wysłać do nich maila i za darmo w ciągu jednego, dwóch dni dostajemy kod. Niestety nie do wszystkich modeli radia. Ale warto spróbować. Trzeba wysłać maila z prośbą na adres : poland@nissan-services.eu. Dostaniecie odpowiedź w tej formie: kod do radia załacznik-skonwertowany.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brylek1234 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Też mam problem z moim radiem. Wiem że jest firmy Clarion. Czy jeśli dostał bym się do naklejki na radiu na której są wszystkie numery to mógłbym liczyć na to że ktoś pomoże mi na wygenerowaniu kodu do radia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi