Gość Kamillo88 Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Witam wszystkich, mam pytanko czy jest dostepna w sprzedazy poduszka gumowa do amortyzatorów???????????? czy jest to wymienialne??????? Bo puka mi stylu auta i mysle ze to to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Proponuję sprawdzić wszystko co dotyczy stabilizatora . On jest najczęstrzą przyczyną stuków z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamillo88 Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 ale to laczniki sprawdzic czy cały ten prent co przylaczone sa do niego laczniki ???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Tylna poducha amortyzatora moze sie rozleciec i jest ona wymienialna, ale zeby ja kupic, to chyba tylko dobra uzywka lub ASO, a co do stabilizatora, to moze stukac tutaj jak sie caly pręt trzyma podwozia i te gumki trzeba wymienic lub na jedym koncu i drugim tego pręta sa łączniki stabilizatora, musisz nimi mocno potrzasac i sprawdzic czy maja luz. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.