Guest Kamillo88 Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Witam wszystkich, mam pytanko czy jest dostepna w sprzedazy poduszka gumowa do amortyzatorów???????????? czy jest to wymienialne??????? Bo puka mi stylu auta i mysle ze to to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek-ol Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Proponuję sprawdzić wszystko co dotyczy stabilizatora . On jest najczęstrzą przyczyną stuków z tyłu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamillo88 Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 ale to laczniki sprawdzic czy cały ten prent co przylaczone sa do niego laczniki ???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dżodżo Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Tylna poducha amortyzatora moze sie rozleciec i jest ona wymienialna, ale zeby ja kupic, to chyba tylko dobra uzywka lub ASO, a co do stabilizatora, to moze stukac tutaj jak sie caly pręt trzyma podwozia i te gumki trzeba wymienic lub na jedym koncu i drugim tego pręta sa łączniki stabilizatora, musisz nimi mocno potrzasac i sprawdzic czy maja luz. POZDRAWIAM..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.