soundexplorer Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Witam! Posiadam Nissana Primere P12 chciałbym przełożyć do niego opony z W/W golfa jednak posiada on inne opony moje pytanie czy opony o profilu 205/55/R16 będą pasować do samochodu?Dziękuje i pozdrawiam Konrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dados32 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Mi na kapciarni mówili że takie powinny być, one mają po prostu minimalnie niższy profil Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundexplorer Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Dziękuje za odpowiedź zedytuje post po wymianie (nie wiem kiedy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Będzie trochę bardziej twardo na nierównościach, bo dedykowane to profil 60 Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arii Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Na wymianie opon rozmawiałem chwilę z gościem z obsługi bo mówił że miał taką primerę jak ja Twierdzi że powinno się stosować dedykowany rozmiar bo u niego profil 55 szybciej dobił wahacze. Więc nie poleca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.