eddred Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 WItam. Czy można, i czy gdzieś we Wrocławiu można dorobić kluczyk - scyzoryk do Qashqaia? AKtualnie mam jeden sztywny i drugi scyzor, składany, nie ten "inteligentny", chciałbym mieć dwa, jakby co i tak dalej. Czy ktoś zna firmę we Wrocławiu? Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 grot dorobisz w każdym punkcie dorabiania kluczy musisz mieć tylko surowy kluczyk ,elektronikę przerzucisz sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Witam, Obudowę z grotem kupisz na aliexpress za coś ok. 15 pln. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddred Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Dzięki, ale to wiem. Co z elektroniką? Nie "przerzuć", bo mi nie chodzi i nowy kluczyk, tylko o drugi dobry kluczyk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Witam, Skoro zakupisz nową obudowę z surowym grotem, to normalne, że elektronikę musisz przełożyć ze starego kluczyka. Po drugie, pisz po polsku, nie do końca rozumiem przesłanie Twojego poprzedniego wpisu Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 przeczytaj tu http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/106261-ilo%C5%9B%C4%87-kluczyk%C3%B3w-qq-j10/?hl=%2Bkluczyk+%2Bscyzoryk&do=findComment&comment=1155024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.