HOROWITZ Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Wiem,że to sprawa indywidualnego stylu jazdy,ale ciekaw jestem przy jakim przebiegu mieliscie problemy ze sprzęgłem.Pacjent 1,6 benzyna 2009 rok 114 KM przebieg 125000 -wysprzęglik rozleciał się w drobny mak.Ponieważ trzeba było wymontować skrzynie biegów wymieniłem cały komplet-tarcze docisk i nieszcesny wysprzeglik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Witam, Ja mam "pacjenta" z podobnego okresu. Przejechane mam coś ok. 145 kkm i na razie jedynie drobny wyciek płynu z wysprzęglika. Zapytam z ciekawości, ile kosztuje taka operacja (części + robocizna)? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Witam, Ja mam "pacjenta" z podobnego okresu. Przejechane mam coś ok. 145 kkm i na razie jedynie drobny wyciek płynu z wysprzęglika. Zapytam z ciekawości, ile kosztuje taka operacja (części + robocizna)? Pozdrawiam. Jak wymieniac to cały komplet przy tym przebiegu .Koszt części zalezy jakiej firmy kupisz.Ja załozyłem LUKa -zestaw kupisz od 440 zł a za wymiane zapłaciłem 350 -oczywiscie nie w ASO tylko u zaprzyjaźnionego mechanika.Jak jest drobny wyciek to juz jego zywot się kończy i tylko patrzeć jak bedziesz musiał uzyć holu Witam, Ja mam "pacjenta" z podobnego okresu. Przejechane mam coś ok. 145 kkm i na razie jedynie drobny wyciek płynu z wysprzęglika. Zapytam z ciekawości, ile kosztuje taka operacja (części + robocizna)? Pozdrawiam. Od roku nic się nie zmieniło ? http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/103904-wyciek-p%C5%82ynu-hamulcowego-ze-sprz%C4%99g%C5%82a/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Witam, Właśnie nic Mam tylko wrażenie, że mniej płynu zaczęło ubywać... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Witam, Właśnie nic Mam tylko wrażenie, że mniej płynu zaczęło ubywać... Pozdrawiam. Ale gdzieś sobie wycieka i skończy się tak,ze pedał sprzegła zostanie w podłodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.