Gość jaano Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 tez lubie ten swiecacy trojkacik )) tylko troche zabawy jest z jego rozbieraniem, a te od klimy i obiegu sa najszybciej dostepne ze wszystkich -tez te malutkie na wloskach !! wogole fajnie jak wszystko swieci i dziala!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 a te od klimy i obiegu sa najszybciej dostepne ze wszystkich -tez te malutkie na wloskach Czy masz jakiś specjalny patent jak dobrać się do tych żarówek? Ja wolę wymieniać we włączniku awaryjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gt98 Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Zaróweczki i kapturki bez problemu mozna dostac na wolumenie Kapturki trzeba kupowac tylko i wylacznie silikonowe - nigdy zwyklych gumowych W desce wystepuja dwa rodzaje zarowek - do podswietlania wskaznikow predkosciomierza, obrotomierza, temperatury i paliwa sa zarowki w5w o mocy 3 waty - ja osobiscie przy zmianie podswietlania na krwisto czerwony (identyczny jak w audi) zastosowalem w5w ale o mocy 5 wat Natomiast do kontrolek sa zaroweczki w3w o mocy chyba 1.5 wata lub 1.8 wata, ale smialo mozna zastosowac 2.3wata Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Zaróweczki i kapturki bez problemu mozna dostac na wolumenie No tak, tylko do wolumenu mam jakieś 220km Kapturki trzeba kupowac tylko i wylacznie silikonowe - nigdy zwyklych gumowych A dlaczego? Gumowe świecą na inny kolor, czy jest jeszcze jakaś inna przyczyna? pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gt98 Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 gumowe po pioerwsze swieca na inny kolor i kupujac czerwone otrzymujesz obrzydliwe pomaranczowe podswietlenie a poza tym sa malo elastyczne i czesto spadaja z zarowek a jesli juz nie spadaja to sie topia na zarowkach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaano Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 znowu dalem sie naciac na te zarowki w3w o mocy 1,2W - zawsze mi takie dadza jak mowie ze do samochodu i symbolu nie pamietam ) - sa za slabe i najlepiej je widac w nocy, w dzien slabo widoczne! lepiej zapytac o mocniejsze (jak pisal gt98) - niestety na oryginalach nie moglem odczytac mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pjfox Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Witam. Głupie pytanie nowego (-: Czy rozebranie tablicy celem dostania się do żaróweczek (padła mi od zegarka...) jest skomplikowane? jest gdzieś jakiś manual? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Witam.Głupie pytanie nowego (-: Czy rozebranie tablicy celem dostania się do żaróweczek (padła mi od zegarka...) jest skomplikowane? jest gdzieś jakiś manual? http://www.nissanklub.pl/zrob_sam.php?pid=...cid=3&tid=7 Niezamaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tulek Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 To ja przy tej okazji mam swoje pytanko. Czy w tym całym module od ogrzewania też powinny być jakieś świecidełka?? Rozumiem że w regulacji dmuchawy coś jest bo mi świeci' date=' ale nie świecą mi przyciski od poszczególnych wariantów nawiewu (chodzi o te z obrazkiem' date=' bo pomarańczowe od aktywności świecą) i troche słabo przy suwaku. Jeżeli są jakieś to o ile wiecie to jakie??[/quote''] Z wypowiedzi wywnioskowałem, że pytasz o P10? W takim wypadku Ci nie pomogę... Ale wracając do tematu, ktoś wie jaki typ jest tam żarówek? Bo nie widzi mi się rozbieranie deski dwa razy, choć opanowałem to już do perfekcji... ========================================= Ja mam pytanie odnosnie rozbierania deski bo rowniez musze wymienic zaróweczki wiec chetnie bym sie dowiedzial jak rozebrac deske. Bo nie mam pojecia jak sie do niej zabrac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ja mam pytanie odnosnie rozbierania deski bo rowniez musze wymienic zaróweczki wiec chetnie bym sie dowiedzial jak rozebrac deske. Bo nie mam pojecia jak sie do niej zabrac... A sprawdziłeś gdzie prowadzi link z postu wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tulek Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Poczytałem troszeczkę na formu i znalazłem miedzzy innymi sklep i zrób to sam i juz wszystko mam. Dzieki bardzo za odp. Pozdrawiam 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bakin Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 kolego ostatnio wymienialem sobie podswietlenie zegarów podzielam zdanie kolegow jesli chodzi o zdejmowanie tych kondonikow z tych zarowek. Nie ma to sensu osobiscie polecam diody specjalne identycznie zakonczone jak zarowki w5w siwca o niebo lepiej koszt ok 7 zl za diodke ale naprawde warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pjfox Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Czy mozna cos blizej o tych diodach co jak gdzie i po ile? z góry dziękuję pj pytam bo padło mi podświetlenie w zegarku - trudno ale padło tez w kilometrach itd - a to już mnie boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 jeszcze nie wiem jak jest u mniew W10 z podświetleniem - co działa a co nie ale raczej będ erobił reorgaizację w podświetleniu więc napewno będe robił to diodami.... wszystkie maalowane żarówki są do doopy... blakną po jakimś czasie... wiem bo robiłem (przerabiałem to) w mojej ex-corolli... trzy razy rozbierałem a przy okazji moze zmienię zegary na białe a podświetlenie niebieskie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Domin Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Odgrzebuję temat. Mi też padły żarówki, najpierw w liczniku między 100 a 120km/h, a teraz poleciała w zegarku, więc czas na wymianę. Z tego co radzicie, należy wymienić od razu wszystkie. Zastanawiam się nad LED'ami. tylko nie wiem jakie kupić, jest cała masa W5W, ale różne kształty i nie wiem które bedą pasowały. Możecie podać jakiegoś linka do odpowiednich LED'ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter-urs Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 http://moto.allegro.pl/item584413295_diody...ryginal.html.ja takie założyłem do zegarka i licznika kilometrów niebieskie na wet fajnie wygląda. [ Dodano: Nie 29 Mar, 2009 21:32 ] http://moto.allegro.pl/item584413295_diody...w_oryginal.html poprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Domin Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 I pasują bez problemów? Zdjęcie tej żarówki, a konkretnie plastikowej osłony jest inne niż tej, którą wymontowałem z auta. Na zdjęciu z aukcji obudowa ma po bokach jakby 2 "wąsiki" a ta którą wymontowałem tego nie ma, jest gładka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter-urs Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Pasują musisz tylko przygiąć te wąsiki w stronę żarówki albo kup takie i po prostu wyjmij starą a włóż taką nową tu link. http://moto.allegro.pl/item585714359_zarow...cena_14dni.html. [ Dodano: Nie 29 Mar, 2009 21:56 ] http://moto.allegro.pl/item585714359_zarow...cena_14dni.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LeszekSKC Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam. Jaki kolor najlepiej kupic do licznika od p11 GT ?? mysle ze bialy co ?? aha i ile sztuk jest razem i czy w wyswietlaczach i predkosciomierzu sa takie same ?? Ktore lepsze te: http://moto.allegro.pl/item585714359_zarow...cena_14dni.html czy lepiej swieca takie: http://moto.allegro.pl/item584413295_diody...w_oryginal.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter-urs Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Są cztery takie.http://moto.allegro.pl/item610578415_zarowki_diodowe_r5_t5_zegary_opel_vw_audi_bmw.html I trzy takie.http://moto.allegro.pl/item610578605_zarowki_diodowe_w5w_5_kolorow_led_tuning.html Ja wymieniłem tylko w zegarze i liczniku przebiegu na niebieskie na wet fajnie wyglada. [ Dodano: Czw 16 Kwi, 2009 08:43 ] coś mam z wklejaniem .ale są trzy W5W i cztery R5/T5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 coś mam z wklejaniem .ale są trzy W5W i cztery R5/T5. A w konsoli srodkowej 2x T5, co w zapalniczne nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LeszekSKC Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Jak wstawie biale bez kapturkow to pewnie ciulowo bedzie to wygladac ;/ ma ktos jakies fotki albo cos ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 LeszekSKC, Ja w konsoli zdjelem powolutku te kapturki z przepalonych zaroweczek i przelozylem bez problemu do nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LeszekSKC Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 No ale czy te kapturki beda pasowac do diodowych ?? ;| A jaki kolor masz u siebie ?? jaki najlepiej bedzie wygladal z diodowych nie chce czerwonych i takich tam badziewi chce zeby bylo ladnie i jasno widac zeby w niebieskie wpadalo ale tak delikatnie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja mam akurat zwykle zaroweczki T5 a kapturki, ktore przelozylem maja kolor niebieski wiec swiatlo jest tak jak w oryginale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi