Zbych12 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Witam Optycznie bagażnik iksa nie powala w stosunku do całej bryły samochodu ale w praktyce jest ok. Ostatnio jechałem z 4 kolegami na dorsze - zapakowaliśmy się z luzem - każdy miał walizkę lub torbę (co prawda nie jakieś ogromne) do tego wędki, buty a z powrotem jeszcze trochę ryb. Większa półka została w górnym położeniu a mniejsza i roleta zostały w domu. Na marginesie przy dość dużym obciążeniu (5 osób z bagażem) iks 1,6 diesel 4x4 prowadził się bardzo dobrze. Spalanie liczone z tankowania przy 1060 km wyniosło średnio 8,3 litra na 100, ale głównie autostrada i prędkości do 160 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 500km na dorsza? fajnie. Muszę swoją Królową zapytać, czy mnie puści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbych12 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Moja mnie nie tylko puściła a nawet pożyczyła iksa (w starego forestera byśmy się nie zapakowali). Skarb nie kobieta. A te 500 km to nie tak daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 to faktycznie skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Albo miała w tym interes z przymrużeniem oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carp22 Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Wyjazd na karpie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 to co wyście tam, kuter składany spakowali? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Karpie wieźli w lodówkach dla niepoznaki w barwach ochronnych :) Tuż za Krakowem do hotelu :) a po powrocie można pokazać połów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi