pawelpot Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 2 godziny temu, pikeft napisał: Tak szukałem dokładnie tego wtrysku i znalazłem tylko jedną sztukę na alledrogo,gość wyjął z anglika i 3 sprzedał została tylko ta jedna sztuka. Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka 3 godziny temu, pikeft napisał: Tak szukałem dokładnie tego wtrysku i znalazłem tylko jedną sztukę na alledrogo,gość wyjął z anglika i 3 sprzedał została tylko ta jedna sztuka. Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka Orientowales się czy pasują wtryskiem o kodzie 16600au600? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Orientowales się czy pasują wtryskiem o kodzie 16600au600?Czytałem tu że ktoś miał takie zainstalowane ale sam nie zaryzykowałem.Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekdh12 Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) Podbijam temat, może ktoś ma podmienione wtryski z 16600 8h800, na 16600 ,au600 lub może powiedzieć czy będą pasować? Oraz drugie pytanie jak zaryzykuję i wymienię wtryski na te drugie co może grozić dla silnika? Nie odpali? Zmieni się spalanie? Nie znam się na wtryskach więc wolę spytać. W katalogu Denso wybrałem x trail silnik jaki można było wybrać z roku 2002 to 2.2 dCi 4x4 toteż ten wybrałem i wyskoczył mi numer wtryskiwacza DCRI105130 Po wpisaniu go w google wyrzuca wtryski pasujące do tego modelu chyba wszystkie jakie są ale nie 16600 8h800 Dorzucę jeszcze screen znaleziony w internecie Edytowane 5 Maja 2020 przez jacekdh12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekc90 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Witam, mam pytanie czy posiadając wtryski aw401 aw4 mogę podmienić je na aw402 aw4 czy wiąże się to z wymianą pompy i ECU pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haba Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Cześć. Ja mam problem z X'em. Odpala normalnie. Szarpie, nie ma mocy, gaśnie, choćbym nie wiadomo jak mocno wciskała gaz. Byli różni mechanicy, różne teorie spiskowe i g*wno z tego wyszło. Ktoś pytał czy wtrysk au pasuje. Teoretycznie kształtem pasuje, ale jest przeznaczony do mniejszych silników jak Primera. Jak sie okazało w moim Nissanie był własnie 1 taki au, i 3 oryginalne. Podłaczając do komputera wszystko ok, ale zalecaja wymienic na ten, który powinien być 16600-8H800. Nie wiadomo jeszcze czy to jest powód szarpania itd. Wymieniam też listwe wtryskową (uzywana allegro 100zl). Teraz mam do wybory albo kupić "zregenerowany" wtrysk Denso za 600 zł, albo nowy za 1200zł. Mówa ze Denso nie wszystkie da sie zregenerować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolito Opublikowano 3 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Witam Nissanowiczów. Jestem swieżym uzytkownikiem X-traila T-30, 2005 r, 2,2 Dci, 136 KM. Niestety mam z nim problem...wtryski. A mianowicie Denso, nr kat. AW402AW4. jeden jeszcze daje radę, ale jak wymieniąc, to chyba najlepiej wszytkie. Jest ogromny problem znaleść używki, więc tu pytanie, może ktoś, coś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi