Wesolyyy Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Tak z innej baczki Czy app cvt50 da się sprawdzić działanie sond lambda,byłem dziś na sprawdzeniu spalin i powiedzieli ze sondy do wymiany ale nie stwierdzili które dokladnie a wszystkich nie chce wymieniać W dniu 30.03.2020 o 02:09, Kazik_R52 napisał: w dodatku te błędy są dość stare ........, a auto ma już ze 300tys lub więcej przebiegu Ze stare to znaczy gdzie to wyczytalws? A na liczniku niby 258 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 38 minut temu, Wesolyyy napisał: Tak z innej baczki Czy app cvt50 da się sprawdzić działanie sond lambda,byłem dziś na sprawdzeniu spalin i powiedzieli ze sondy do wymiany ale nie stwierdzili które dokladnie a wszystkich nie chce wymieniać Ze stare to znaczy gdzie to wyczytalws? A na liczniku niby 258 Stan licznika może być ok - zależy jak auto było użytkowane. Natomiast masz podane przy jakich ilości motogodzin błędy wystąpiły przy ok3800 a teraz jest ok 4040. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesolyyy Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 31 minut temu, Jakub.S83 napisał: Stan licznika może być ok - zależy jak auto było użytkowane. Natomiast masz podane przy jakich ilości motogodzin błędy wystąpiły przy ok3800 a teraz jest ok 4040. A jak z sondami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_adam Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Witam i mam pytanie bo nie wiem czy z samochodem jest coś nie tak w aplikacji temperatura płynu chłodzącego podnosi się i opada czy nie powinna ona być cały czas taka sama po rozgrzaniu silnika? Na wskaźniku na desce rozdzielczej po rozgrzaniu pokazuje że temperatura płynu chłodzącego jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damkus2204 Opublikowano 12 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Panowie ten elm bedzie dzialac z programem cvtz50?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez8 Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 (edytowane) Ja używam vgate icar i działa mam tylko teraz pudełko bo kostka leży w aucie Edytowane 13 Listopada 2021 przez ramirez8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi