Adams Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 piszę żeby podzielić się małymi wątpliwościami odnośnie zgodności numeru VIN ze stanem aktualnym samochodu. Otóż z VIN'u wynika że wnętrze autka powinno być wykończone w innym kolorze niż jest w rzeczywistości i błędna jest również informacja o rozmiarze kół (chodzi o 200sx S14a). Cała reszta się zgadza. Mam jechać po autko do Niemiec i staram się sprawdzić w nim co mogę z Polski. Czy uważacie, że można to zignorować, czy może to być wskazówka, że coś z samochodem nie jest tak (przebijane numery????). Nie znam się na tym zbytnio więc chciałem zaczerpnąć języka... Z góry dzięki za pomoc! Pozdrawiam! Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 piszę żeby podzielić się małymi wątpliwościami odnośnie zgodności numeru VIN ze stanem aktualnym samochodu.Otóż z VIN'u wynika że wnętrze autka powinno być wykończone w innym kolorze niż jest w rzeczywistości i błędna jest również informacja o rozmiarze kół (chodzi o 200sx S14a). Cała reszta się zgadza. Mam jechać po autko do Niemiec i staram się sprawdzić w nim co mogę z Polski. Czy uważacie, że można to zignorować, czy może to być wskazówka, że coś z samochodem nie jest tak (przebijane numery????). Nie znam się na tym zbytnio więc chciałem zaczerpnąć języka... Z góry dzięki za pomoc! Pozdrawiam! Adam rozmiar kol to jednak chyba nie ma wiele wspolnego po kola mozna w 5 min zmienic.Jezeli jedziesz po niego to dokladnie sie przypatrz czy przypadkiem nie byl malowany. W klubie 100NX Squad patrzylismy i kazdemu dane sie zgadzaly, anwet liczba glosnikow, wiec raczej sadze, ze te dane sa wiarygodne(chociaz nie wiem jak w przypadku S14). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 zgadzam sie ze kola zmienic mozna ale te ktore sa na nim sa w 100% seryjne a mimo to z VIN'em sie nie zgadzaja (to samo z wnetrzem). No ale tak czy inaczej jutro jade... na miejscu zobaczymy co i jak (miejmy nadzieje ze wroce samochodem a nie koleja :? ) Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 z mojego VINu wszyściutko sie zgadza, zarówno kolor auta jak i środka, nawet liczba głośników się zgadzała, więc dane te są raczej wiarygodne. Co do kól to tak jak było napisane wyżej, ale po tym,że kolorystyka wnętrza się nie zgadza już bym zaczął być bardziej dociekliwy autka i posprawdzał pare wewnętrznych plastików czy zgada się na nich data prod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 VIN VINem ale autko wygladalo tak perfekcyjnie ze je wzialem i jak narazie nie mam zadnych zastrzezen - jest SUPER w kazdym raziem dzieki za pomoc!! Pozdrawiam! Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 VIN VINem ale autko wygladalo tak perfekcyjnie ze je wzialem i jak narazie nie mam zadnych zastrzezen - jest SUPER w kazdym raziem dzieki za pomoc!! Pozdrawiam! Adam oj zazdroszcze Ci fury. MOglbys zdradzic ile takie cacko kosztuje w NIemczech? Czy mozna liczyc na przejazdzke jako pasazer Twoim 200sx? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 co do cen to przeróżnie... najtaniej (nie pukniete) to widziałem może od jakiś 6800 euro a granicą górną jest tylko chora wyobraźnia Niemcow bo jak ktoś wystawia takie auto za 18999 euro (rocznik '98 ) to normalny raczej nie jest o moich własnych negocjacjach chętnie opowiem przy najbliższej okazji (może w Lublinie?) bo jakoś glupio mi sie tak na forum rozpisywać :oops: nissanek jest od pierwszego właściciela (koleś 57lat), pierwsza rejestracja 11/99 i wszystko na to wskazuje że ma rzeczywiście niecałe 35 000 na liczniku (choć dalej nie do końca chce mi sie wierzyć). a co do przejazdzki to nie ma problemu dorzucam kilka fotek :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 autko ladne i widac ze zadbane. dowiedz sie co i jak z tym kolorem wnetrza, jednakze jest w stanach wielu kolesi co pozmieniali sobie kolory srodkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 jest piekne chyba najladniejszy Nissan na torze sprawdzisz jak lata bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 piękne autko i na zdjęciach prezentuje się jak by dopiero co wyjechał z fabryki. Może na lato i ja się przesiąde na 200SX, ale niestety w starszej budzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi