przemolka1 Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Witam wszystkich forumowiczów ,to tak na początek . A teraz do rzeczy , od wczoraj jestem posiadaczem micry z 2004r i poszukuję instrukcji obsługi niestety podany link na forum nie działa więc może ktoś pomoże z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Witam wszystkich forumowiczów ,to tak na początek . A teraz do rzeczy , od wczoraj jestem posiadaczem micry z 2004r i poszukuję instrukcji obsługi niestety podany link na forum nie działa więc może ktoś pomoże z góry dziękuje Jak wpiszesz na "Gryzoniu" magiczny zwrot "Nissan Micra instrukcja", to Cię zasypie instrukcjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemolka1 Opublikowano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Na gryzoniu trzeba mieć konto a ja niestety nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 No to sobie załóż - usługa bezpłatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemolka1 Opublikowano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Dzięki za takie podpowiedzi widzę że to forum jest bardzo pomocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Jeżeli nastawiłeś się na to, że idziesz po najmniejszej linii oporu - zgłaszasz problem a inni mają założyć sobie konto na wskazanym portalu, pobrać coś uszczuplając swój limit transferu, tylko po to, by ci to podać na tacy, to nie zniżę się do Twojego poziomu oceniania innych, by ocenić Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemolka1 Opublikowano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Nie tak nie myślałem ale na każdym szanującym się forum coś takiego jak instrukcje są dostępne dla forumowiczów za friko , jestem zalogowany na paru innych forach bo posiadam jeszcze dwa inne samochody i motor i tam nie ma problemu jest cos takiego jak download albo pobieralnia i tam można znaleśc wszystkie potrzebne instrukcje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueLie Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Przemolka instrukcję do Micry kupiłem za 40-50 zł z wysyłką na allegro. W internecie mozna znaleźć skany tej instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qfalagupagu Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 slij emaila a wysle Ci skany tej instrukcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Przemolka instrukcję do Micry kupiłem za 40-50 zł z wysyłką na allegro. W internecie mozna znaleźć skany tej instrukcji Dlatego na samym wstępie, dałem mu namiar, ale przemolce było zbyt ciężko poświęcić minutę, by założyć tam konto i samodzielnie pobrać to, czego szuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueLie Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Dlatego na samym wstępie, dałem mu namiar, ale przemolce było zbyt ciężko poświęcić minutę, by założyć tam konto i samodzielnie pobrać to, czego szuka. Takich ludzi potrzeba na tym forum Andrzej szanuję po całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik118 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Panowie a macie może namiar na instrukcję obsługi do K11? pytałem nawet w ASO ale nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Panowie a macie może namiar na instrukcję obsługi do K11? pytałem nawet w ASO ale nie mają Polecam mój pierwszy wpis w tym temacie ... a skoro szukałeś nawet w ASO, to zerknij też tutaj http://allegro.pl/nissan-micra-k11-fl-polska-instrukcja-micra-98-02-i6701728490.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik118 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Dzięki, wolałbym PDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Na wspomnianym wyzej chomiku jest skan książki Nissan Micra, w wielkości 35MB. Oprócz napraw jest bardzo dokładny opis samochodu. Jeśli ci szkoda transferu to walnij mi PW z mailem a ci wyślę. Ja mam w domu instrukcję po angielsku, ale nic tam ciekawego nie ma za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi