Pablo33 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Cześć nurtuje mnie pewna kwestia czy też tak macie ze z przodu nadkola są plastikowe a z tyłu materiałowe? Czy fabryka zapomniała u mnie dać plastiku na tył? Według mnie materiał wygłuszający powinien być jeszcze przykryty plastikiem. 1 zdjęcie przód plastik 2 i 3 tył materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ppolan Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Też tak mam Qashqai 2017. Taka Kossakowska rzeczywistość Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike83 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Potwierdzam, u mnie to samo. Samochód z 2017. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baran Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 We wszystkich J11występuje brak nadkoli z tyłu. Taka "ergonomia", albo raczej kolejne zrzucanie "zbędnego" balastu, aby spalanie było jak najmniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 W X-trailu jest to samo, ale nie sądzę, że to oszczędność. Generalnie jest na pewno ciszej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Dokładnie, TTTM zresztą nie tylko ten Nissan. No ale za to lepiej tłumią hałas mokrej nawierzchni i nie pękają od kamieni tak jak moim poprzednim J10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo33 Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 To dzięki za info bo już miałem do Sosnowca dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Cześć nurtuje mnie pewna kwestia czy też tak macie ze z przodu nadkola są plastikowe a z tyłu materiałowe? Czy fabryka zapomniała u mnie dać plastiku na tył? Według mnie materiał wygłuszający powinien być jeszcze przykryty plastikiem. 1 zdjęcie przód plastik 2 i 3 tył materiał Z przodu jako tako Kaśka jest wygłuszona,ale jak by z tyłu dali jeszcze plastiki,to hałas byłby nie do zniesienia! Dla tego ,jako że tył nie ma pełnych blaszanych nadkoli założono te filcowo-podobne ,które tłumią(sic!) hałas...a przynajmniej na pewno jest ciszej niż przy plastikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karmel Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Kilka dni temu zauważyłem delikatną przerwę w nadkolu. Miałem niedawno samochód u mechanika i myślałem, że może on coś źle poskładał ale posprawdzałem wszystkie wkręty i spinki w okolicy tej przerwy i jest połapane jak należy. Zatem wygląda na takie odkształcenie/zdeformowanie plastiku. Moglibyście zerknąć czy macie podobnie na przednim nadkolu od strony kierowcy bliżej zderzaka przedniego? Zabezpieczyć to jakoś by nie dostawała się tam woda? Jak radzicie? Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Karmel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 (edytowane) Oj, jednak wygląda to na źle poskładane. U mnie jedynie ten mały kwadracik jest widoczny, a jedna i druga strona wyglądają identycznie. Edytowane 27 Stycznia 2020 przez Czech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi