Gość czyzy7 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Czy u was jest takowa kontrolka? U mnie jak włączę światła pali się tylko podświetlenie tablicy rozdielczej. Jak przełaczę na długie to się pali kontrolka długich. Myślałem, że to może spalona żarówka i kiedyś wyjmowałem tablicę i niby jest jakaś żarówka (i to dobra), ale się nie świeci jak włączam światła. I w tym problem - jest czy nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Cześć kolego!!! Takowej kontrolki (świateł mijania) poprostu w nissanach nie ma - a przynajmniej w primerach!!! Japońce tak sobie to poprostu wymyślili Choć moim skromnym zdaniem taka kontrolka by się przydała? Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artoor Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 W mojej P10 też nie pali się żadna kontrolka od świateł mijania tylko zapala sie podświetlenie deski. Z tego co wiem to chyba nie ma takiej kontrolki w P10, chyba że sie mylę i odezwie sie ktoś komu taka kontrolka się świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 W mojej P10 też nie pali się żadna kontrolka od świateł mijania tylko zapala sie podświetlenie deski. Z tego co wiem to chyba nie ma takiej kontrolki w P10, chyba że sie mylę i odezwie sie ktoś komu taka kontrolka się świeci Takiej kontrolki nie ma - chociaż co niektorzy sami sobie coś takiego montują! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 A u mnie świeci , bo sam sobie zamontowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Czy u was jest takowa kontrolka? U mnie jak włączę światła pali się tylko podświetlenie tablicy rozdielczej. Jak przełaczę na długie to się pali kontrolka długich. Myślałem, że to może spalona żarówka i kiedyś wyjmowałem tablicę i niby jest jakaś żarówka (i to dobra), ale się nie świeci jak włączam światła. I w tym problem - jest czy nie ma? Możesz poczytać tutaj: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...light=kontrolka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.