DINO Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 mam TK1382 gdzie najlepiej podpiąć się aby zmierzyć A?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad24 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Mierzył A czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 ogólne, całkowite bo jak czegoś poszczególnego to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 W tym poście zamieściłem filmik instruktażowy http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/103399-%C5%82adowanie-akumulatora/?view=findpost&p=1182605 ... ale tym sposobem zmierzysz tylko "doraźnie" na postoju, a Ty zapewne chcesz podłączyć to ustrojstwo na stałe Może to Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 to ja znam (fajnie przedstawione) ale to nie rozwiązuje mojego pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad24 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Najlepiej zmierz tym bezpośrednio prąd akumulatora i będzie spokój. A na poważnie to tobie tu http://s.aliexpress.com/bUVVNN7R Albo tu http://s.aliexpress.com/ey6biqeE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Dino na takich cieniutkich przewodach nie puszczałbym pomiaru prąd akumulatora. Porządny bocznik (tak jak podał kolega wyżej) zamontowany zaraz za klemą plusową i pomiar spadku napięcia na nim. Pamiętaj też że podczas pracy może się on dość mocno nagrzewać, no i jeszcze jeden problem, nie będziesz mógł mierzyć dokładnie niskich prądów, amperomierze przeznaczone do pomiaru wysokich prądów (a powinien mieć zakres przynajmniej do 100A) są najczęściej mało wrażliwe na niskie prądy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 dobra "A" odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad24 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Starczy ci zwykłe V o poranku przed odpaleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 wiem ale jak jest w komplecie na wyświetlaczu to mogło by sobie coś migać ehh chyba coś pomyślę z Arduino z motorem się udało to pewnie i tu da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 A powiedz chociaż jaki główny cel Ci przyświecał, o ile pomiar ciągły niskich prądów podczas spoczynku może być zasadny, to pomiar prądu podczas pracy i użytkowania ma już mniejsze znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 w sumie żaden jest to dlaczego ma nie wskazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 to podłącz przez niego radio, to zobaczysz jakie fajne wyniki będzie pokazywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi