Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

350z TVN TURBO Zakup kontrolowany

andrzej6411
 Share

Recommended Posts

M/ i  w zakupie kontrolowanym omawiany jest 350z, a   ekspertem  jest......COOBCIO

Warto zobaczyć, są  powtórki.

Też widziałem. Kurde do pracy się przez to nie wyspałem ale było warto :) Coobcio piękny występ no i koniec końców Remigiusz wybrał zetke.

który to numer odcinka? 

O ile dobrze pamiętam to jest 334 i jutro powinien być dostępny tutaj:

https://player.pl/programy-online/zakup-kontrolowany-odcinki,215/odcinek-334,S24E334,80621.html

BTW: Ja też widziałem - zawsze miło kiedy się widzi "Z" w TV no i jeszcze dodatkowo, że taki fachowiec jak Kuba ma możliwość wypowiedzieć się - wszak "mądrych ludzi to miło posłuchać" ! :)

40k za HRa ze Stanow - zwykle hample chyba ale kierownica z wszystkimi bajerami a mimo to szmaciane siedzenia. Jaka to wersja?

Edited by GodISmE

Poszla za 37 tys mega ale to mega cena, zero rdzy, lewy tylny blotnik lakier grubosc 200 a wszystko inne w oryginale nie sadzilem ze idzie taka sztuke jeszcze w naszym kraju wychaczyc w takiej luks cenie.

Ale cisnienie oleju juz do 20 spadalo a to jak na HR slabawo zwlaszcza ze moj soft tam byl i wolne obroty up to 800...

Wlasciciela wyciagam na trackdaya by z synem wpadl, w zetce nadal zakochani są:)

No ale co to za wersja ktora miala szmaciane fotele i zwykle hample a kiere z bajerami wszystkimi. Byly takie?

Ze Stanow pewnie cale to auto nie przyjechalo ale jak dobrze zrobione to ok cena.

• 3 weeks later...

Kontrola trakcji...

A batman wystepowal za to w Raporcie Turbo, ladnie jechal ladnie sie wypowiadal a na koncu pokazali mojego spina...

• 3 weeks later...

Na USA to chyba wersja enthusiast , za 2,5tys zaciski brembo używane przełożyć, fotele w skórze z 1tys minimum i auto jak złoto